Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla warlocka/clera staty str 1:2 int czy str 1:5 int

?

Może na początek 1:2, a potem 1:5?

Dla osób zainteresowanych grą Shaiya

s1 Thesan, Dark Sin 16Lv+, zakładamy gildię.

Opublikowano

Widze, ze nie umiesz sie zdecydowac jaka postacia grac ja polecam warlock/cler hybryda 5:1

Na poczatek taki char jest trudny, ale jak ci sie spodoba to graj nim!Bo jest godny uwagi i swietny na pvp

aKiMaLaGa

WoSuAaAaAp

KwiKwiChrumChrum

•  
  • Zbieram Minusiki.

Opublikowano

racja, mam wielki dylemat kim grać :P

Ale spróbuję warlocka... Jedyne co nielubie to poty co 15sek...

Dla osób zainteresowanych grą Shaiya

s1 Thesan, Dark Sin 16Lv+, zakładamy gildię.

Opublikowano

No tak poty co 15 sec, ale od 40 masz skill co ci daje hp ciagle i warlock ma draina.

aKiMaLaGa

WoSuAaAaAp

KwiKwiChrumChrum

•  
  • Zbieram Minusiki.

Opublikowano

wizz tez ma ale driana nie ma i obrone ma mniejsza bo jest bez tarczy i full int, a worlocka masz 5:1 hybryde

aKiMaLaGa

WoSuAaAaAp

KwiKwiChrumChrum

•  
  • Zbieram Minusiki.

Opublikowano

warlock full int posiadam 2 egzemplarze i jak ktoś uważa, że są słabe zapraszam na helios-a :D

Można się zastanawiać nad 1:5 STR ale częstsze jest mass pvp :P

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

1:5 jezeli zamierzasz latac w kiepskim secie a jezeli ma byc dobry set na wyzszych lvlach mysle tu o seal tarcze dobry br lub zamiast seal fb +7 to wtedy musisz tak staty dodawac zeby miec 90% mag balance bez seta

Opublikowano

Mam osobiście son warlock rod & shield oraz set +6/7/8 i naprawdę mało kto mi daje radę ;) pvp lockiem to zabawa.. stunujesz kogoś walisz mu statusami i na hita jest :)

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

wiecie powiedzcie mi po jakiego grzyba robicie hybryde warlocka bo ja was nie rozumiem tylko se postać pieprzycie Eu chary tylko Full STR albo FULL INT. CH chary maga byc hybryda ale EU nie maja prawa byc wiec wytlumaczcie mi to bo nie rozumiem

Opublikowano

wiecie powiedzcie mi po jakiego grzyba robicie hybryde warlocka bo ja was nie rozumiem tylko se postać pieprzycie Eu chary tylko Full STR albo FULL INT. CH chary maga byc hybryda ale EU nie maja prawa byc wiec wytlumaczcie mi to bo nie rozumiem

widac dopiero zaczynasz gre w silka i wiele rzeczy nie rozumiesz pomijajac fakt ze pewnie nigdy nie grales full int warlockiem a hybryda, jak troche bardziej ogarniesz gre zrozumiesz ze dla niektorych buildow tylko hybryda

Opublikowano

jaka tylko hybryda ? super spec się kurna znalazł 1-5DG i nie wyżej, huh ? Na 11DG warlocków ze świeczką szukać a co dopiero hybryd !

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

malo ich jest na isro poniewaz po 1 postac ta wymaga mase sp wiec bez duzej farmy ongi sie nie obejdzie a 2 na isro jest mocniejszy holy spell czyli warlocka statusy wchodza rzadziej przez co jest tez slabszy ale juz na rusro holy nie jest tak mocny. Zapraszam na rusro zoabczysz tutaj ile warlockow gra i jak schybrydzonych sam mam wyfarmionego warlocka i widze co sie dzieje z przeciwnikami

BTW china nie istnieje na pvp przeciwko warlockowi a euro to jedynie problemy z warriorem jezeli przysadzi porzadnego crita ^^

full int ma poprostu za malo hp aby wytrzymac do czasu az maksymalnie zdebufuje sie i zdotuje po za tym schybrydzenie warlocka nie wplywa znaczaca na jego dmg

Opublikowano

Musisz jeszcze wiedziec, ze warlockiem nie bd expil samemu bo jest to bardzo wolne.. musisz albo znalezc pt caly czas albo poprostu taxi..

a co do do hybrydy, to moim zdaniem lepiej by bylo 1:5, zawsze troche hp wiecej, chociaz z drugiej strony az tak te,zalozmy, 2k hp nie be ci przydatne, poniewaz zdebuffujesz, stun >offering i tyle.

Zostal jeszcze watek taki, iz dopiero zaczynasz gre i nie jest to najlepsze rozwiazanie zebys wybieral warlocka, bo ci sie poprostu nie spodoba-musisz byc po 1. doswiadczony a po 2. ograniac gre :] Radze inny build wybrac.

sygna1o.jpg

Opublikowano

Musisz jeszcze wiedziec, ze warlockiem nie bd expil samemu bo jest to bardzo wolne.. musisz albo znalezc pt caly czas albo poprostu taxi..

a co do do hybrydy, to moim zdaniem lepiej by bylo 1:5, zawsze troche hp wiecej, chociaz z drugiej strony az tak te,zalozmy, 2k hp nie be ci przydatne, poniewaz zdebuffujesz, stun >offering i tyle.

Zostal jeszcze watek taki, iz dopiero zaczynasz gre i nie jest to najlepsze rozwiazanie zebys wybieral warlocka, bo ci sie poprostu nie spodoba-musisz byc po 1. doswiadczony a po 2. ograniac gre :] Radze inny build wybrac.

tu sie zgodze po za tym ze warlock/cler nie uzywa jedynie offera bo offer ma dosyc spore ladowanie ale i bez niego przy odpowiednim debuffuie i nukach z warlocka robi miazge no a jezeli chodzi o party to wiadomo ze w pt zawsze szybciej exp leci no ale czasami noc czy kiedy nie masz czasu bot sluzy pomoca i w cale tak malo nie nabija. Nie mniej jest to postac dla ludzi ogarnietych juz troche z silkiem bo warlock ma mase uzytecznych skilli nie tak jak proste china ze tylko imbue i 3 czy 4 skille tutaj jest zupelnie inaczej ale jak juz to wszystko ogarniesz ff warlockiem hybryda naprawde malo kto ci da rade