Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Dmg Metin2 Pl

Ankietka mała  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy twoim zdaniem dmg na skille zadzia?a na pl'u?

• Tak
      8
    • Nie
      5
    • Mo?e tak, ale lepiej b?dzie bez neosów z dmg w pvp itp.
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy twierdzi, że dmg na pl nie działa i nie będzie działało, lecz jak wyjaśnicie rozmowę DrMagk2 z Gm a oto link do tematu:

To jest ukryta treść, proszę

Skoro członek teamu metin2 twierdzi, że dmg na pl'u działa to chyba jednak coś jest nie tak prawda? Zabezpieczenia niekoniecznie  muszą być od strony serwera. To może coś na naszych komputerach. Może pozornie  zupełnie nie związane  pliki z hackshieldem, są odpowiedzialne za ową blokade. Za to musiał by się zabrać ktoś kto ogarnia te wszystkie skrypty, kod, itp., i zna się trochę na plikach od metka itp.... Zapraszam was do otwartej dyskusji.

Opublikowano

Oni nie do konca wiedzą co to znaczy dmg, dla nich dmg to waithack etc.

Dlatego mówią ze jeszcze działają te hacki.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

@IdoruHoshi Nie mam pojęcia ja niestety nie posiadam wystarczającej wiedzy informatycznej by to sprawdzić, a zawsze warto spróbować. :) Bynajmniej moim zdaniem.  

Opublikowano

Panowie , panie o to dowód , że dmg działa : ) o to przedstawię SS Koksa z v2 :)

obrazcsl.jpg

Chcecie ? Na specjalną proźbę dodam następne bo mam jeszcze 2 ;)

sygna2.png

Opublikowano

czy mógł bym prosić o jakiegoś dmg na broń aby waliło z konia też jakoś x3/x4 działające na pl ?

sygna2.png

Opublikowano

Lul.. przecież dmg cały czas działa... x6 od Dr'a... od 2 tygodni na nim cisnę i cały czas dmg z wirka po x6-8 szarża 5-7 3-stronne 9-10

arethia.png

...Arethia...nadchodzi... Jedyny taki serwer

Opublikowano

GM'i to lamy zgadzam się w zupełności z Cupidyniem, wg nich dmg to takze walenie z miecza 3x :], a DrMagiK robi z tego wielka sensacje, nie miejcie żadnej nadziei dmg na skille tak szybko nie powstanie :]

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

@ Exibithion Przedstaw jakieś dowody lub filmi z jakimś 5 lvl gdzie walisz z tym dmg np. zaprzysiężone :) Co do tego by to obejść to zapewne chinole to by obeszły ale to chinole :D Trzeba cierpliwie czekać, może ktoś coś wymyśli. Zresztą zaraz pobiore dmg od drmagk2 i się zobaczy. :)

@edit Mi nie działa nic z dmg od drmagk2 :)