Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nikt Ci go nie da ponieważ posiada trojana... Zrozum to wreszcie. I jest już taki temat gdzie masz napisane że nikt nie może Ci go podać;]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Linku nie podają ponieważ posiada trojana tak naprawdę to ten trojan który jest w phx nie jest szkodliwy mam około 30 phxow na rożne wersje clienta linka nie podam ponieważ moderator się chyba nie zgadza z moimi przekonywaniami i kasuje każdy mój link:P chodź jest to forum o hackach

(UWAGA Jezeli Sciagasz Phx Z Nieoficjalnych Źródeł i Pliki Maja W Sobie Napis Costam.bat Nie Radze Otwierać Najlepiej Taki Plik Zamienic Na Txt I Sprawdzić Jeśli Jest W 1 Lini Rozpoczęcie @ECHO I Dalsze Poczynania Zapisywane Są W Odnośnie Do Systemu To Radze Szybko Całego Phxa Skasować Dostałem Wiele Info Od Forów Ze Dowcipnisie Umieszczają Pliki Bat Które Wykonują Procedurę Kasowania Danych Windowsa I Innych Systemów!!!!! )

chaotic.jpg
Opublikowano

ten phx nie jest najnowszy ale działa pod gracie part 2:) lecz zawiera masę błędów wychwytuje blednę pakiety ale da się pracować jak ktoś się dobrze na tym zna coderx teraz pracuje z tego co słyszałem nad najnowszym phxem + pelne skrypty i pakiety niestety tylko dla donate i full membersow:(

chaotic.jpg
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak działa proszę o link do serwera na pw:) bardzo chętnie zawitam serwer:)

chaotic.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...