Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcialem pograc na NidoMS. Sciagnalem clienta z ich strony ale nie moge go zainstalowac..Instaluje sie 1/3 i jest bład.

errorzc.png

Uploaded with ImageShack.us

error2c.png

Uploaded with ImageShack.us

Nie odsylajcie mnie na jakies anglojezyczne fora czy cos..to jest tez forum i licze na pomoc tutaj.

Probowalem to instalowac wiele razy i za kazdym razem to samo. Pousuowalem wszystko po innych wersjach maple. Odinstalowalem EU, mialem wersje v0.83 wiec tez ja usunalem i nadal nic.

Prosze o pomoc bo wydaje mi sie ze NidoMS to jedyny ogarniety serwer na ktorym gra troche typa...

Polecą plusy za kazda pomoc...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeżeli nadal masz ten problem to napisz na ich forum albo na jakimś polskim forum o maple (tylko nie pisz, że chcesz zagrać na prywatnym serwie bo usuną ci temat).

Google nic nie mówi na temat error code =-40 więc jedyną pomocą są doświadczeni gracze z innych for.

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

Tu ci trudno będzie uzyskać odpowiedz.

Forum o cheatach a nie problemach z instalacja gry.

Jak Maplowicz mówi poszukaj na google albo napisz na innym forum.

Opublikowano

Najwyraźniej nie masz jakiegoś pliku i gra chce Ci ściągnąć się od nowa. Usuń wszystkie ślady po MapleStory i ściągnij to: http://download3.nexon.net/maplestory/fullversion/MSSetupv90.exe , zainstaluj i wklej pliki NidoMS.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...