Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fb ||| Em2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie moglem znalezc tematu uzytkownika "Monkey-cos tam " weic zalozylem nowy temat sciagnelem tego fish bota zrobil go chyba .Erkiel czy cso takiego nie pamietam i mam z tym problem tam pisalo ze trzeba te 2 pliki wkleic do metina "a wiec wkleilem" odpala sie fb ikona o nazwie "Injector1.2" a wiec odpala sie ten fb wyskakuje takie malze okienko i pisze po angielsku zeby kliknac na okno z metinem2 a wiec klikam i to okienko znika -:/ a w metinie nie ma fb :/ mam windows xp professional 32 bitowy. Prosze o pomoc...

______

Mam problem takze z Em2 nowa wersja jest i mam sciagnieta jak wlanczam i biore "start gry" to mi sie wyswietla ta wersje nie obsluguje "metin2client i chyba .bin" co z tym zrobic ? zaaktualizowalem to ale tak pod koniec aktualizacji wyswietla sie blad iiii koniec instalacji ..

______

A wiec prosze o pomoc :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no tee fishe nei dzialaja na xp tak jak mowia sami autorzy nie wiedza czemu .. tez mam ten problem moze jakis autor sie poswieci i znajdzie czas zeby to zrobic na xp..

od mrowy ani kurka mi nie dzialalo..

ale easymetin2 dziala mi bo dzis probowalem za darmo miedzy 16-17 i bardzo dobry programik

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...