Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M41?

Xervias

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chce mi się rozpisywać więc krótko M417 COMBAT czy M416 CQB nie wiem którą kupić jeżeli mógłby ktoś doradzić byłbym wdzięczny.

Opublikowano

M416 CQB - uniwersalna i bardzo dobra.

sygnanampc2.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano
http://lakecountyfood.com/weapon.php?wep1=M416+CQB&wep2=M417+Combat jak widzisz m417 combat troche mocniejsze i szybsze lecz troche mocniej rzuca jak mialem m417 na 30 day to mi sie dobrze gralo bron mi sie nie znudzila a jak mialem m416 cqbr to po 15 dniach mi sie znudzila wgl bez recoilu i wolniejsza wiec ja polecam m417 combat

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Stary, bierz m417, nie jak mowia inni m416 CQB, cqb szybko sie nudzi, i wcale nie jest taka dobra, to ze wali w 1 miejsce, nie znaczy ze dobrze strzela ;>. Mam m417 na perma, i mowie ci, cudo, nic wiecej do gry nie potrzebujesz. Zakochanie sie w niej gwarantowane^^. bierz, bedziesz mocno zadowolony ;?

Opublikowano

Mnie tam podoba się CQB.

Bardzo dobra broń .

Jak to nie może przetestować sobie broni ?

Może .

wystarczy że tek co ją posiada padnie a on ją podniesie .

9368_gold.png

Opublikowano

Stary, bierz m417, nie jak mowia inni m416 CQB, cqb szybko sie nudzi, i wcale nie jest taka dobra, to ze wali w 1 miejsce, nie znaczy ze dobrze strzela ;>. Mam m417 na perma, i mowie ci, cudo, nic wiecej do gry nie potrzebujesz. Zakochanie sie w niej gwarantowane^^. bierz, bedziesz mocno zadowolony ;?

Że szybko się nudzi to fakt, jak każda broń. To,że strzela celnie ma ogromne znaczenie i ma wpływ na to, jak dobrze strzela. Np, potrzebujesz mniej pocisków z m416 niż m417.

Mój głos na m416 cqb. Najlepiej m416cqb camo <3.