Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę O Poredę :P

ch00y

Jaka broń?  

37 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka bro? dla assaulta?

• Famas
      29
    • M4A1
      4
    • G36
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem, którą broń mam wybrać z tych trzech. Miałem tylko M4A1 i grało mi się z nim całkiem dobrze. Liczę na waszą pomoc :)

I'd BASH YOUR FUCKING HEAD ON THE WALL!

Opublikowano

Wiadome że każdy weźmie Famasa, tylko że Famas kosztuje 33k dinarów, a za 33k dinarów kupie M4A1 i G36(na 30 dni) i może Desert Eagla na 7 dni B)

Opublikowano

Myślisz? Gdybym miał 1kk dinarów to może bym kupił se famasa, ale jakoś nie widzi mi się ten famas. Za 33k dinarów moge kupić masę innych broni czy też jakieś minki itp.

Opublikowano

ja kupilem m16a4 za 140 g1 miesiac pozniej kosztowal 130 g1 a teraz 399 0_0 jest to dla mnie bardzo slaba bron nawet gorsza od m4a1

a ja polecam ci z tego trio

1 famas (nie miałem) zabójcza szybkość

2 g36 (mam) broń całkiem dobra zoom sie przydaje ale trochę nim rzuca g36 w połączeniu z k2 jest dobry gdy nie mamy kaski

3 m16a4 (miałem) największy - damage największe +y celność i seria celność nawet trochę lepsza od xm8! niestety gdyby większy damage i działający zoom byłaby to 1 z lepszych pukawek

mysle ze tak te bronie sa w kolejnozci kill

@edytowałem trochę i licze na +

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

FAMAS z tych wszystkich broni sam mam wiec wiem gralem wszystkimi ktore w tej ankiecie sie znajduja famas dobre dmg bardzo dobre bardzo szybki w jakies 2 sekundy zabija kolesia wiec radze ci go kupic Ps. beda cie nazywac famas kidem xD ale co tam liczy sie ze rozwalasz kazdego :)

Opublikowano

up

ale co to za zabawa jak jak walniesz kolesia 2 pociskami i juz deda (dla mnie to rzadna przyjemność i gdy kiedyś zakupiłem famasa to rzałowałem) dość duże reoli ale ma chyba największą siłę rarzenia ze wszystkich karabinów a co do że famas zabija w "2 sekundy" to przesadzileś nawet z pięści szybciej zabijesz kolesia, famasowi nie potrzeba więcej niż 0,4 seck zeby kogoś zabic (oczywiście jeśli załozymy ze każdy wystrzelony pocisk trafił przeciwnika

Opublikowano

Zacznijmy od tego ze trzeba lubiec dana bron.

Ogarniasz famasem to kup famasa cena nie jest przerazajaca jak na to ze chyba przez te 30 dni kasa lekka reka ci sie zwroci?

Zaglosowalem na m4a1 nawet famas przy tej broni sie chowa jak sie umie tym grac.

G36 Hmmm jak wyszlo xm8 przestalem inwestowac w ta bron.

DAJ MINUSA !!

Zipperrr.png

########## HaSh ########## <3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...