Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Woj Body 65Lvl Broń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam woja body 65 lvl boga +8 z kd defa i uchylki +3 i speeda +4 i naszyjniki itp z pż co daje mi razem 12k pż.Mam problem do broni bo nie wiem co robić bo mam do expa riba +9 srd 32% z kd potwora i smierci +3 i nimfe do pvp +8 z kd powto penetr i woja +3 jesli bym selnol nimfe i riba i mam troszke kasy wiec bd z 400kk na broń i nie wiem czy pozostać z ribem i nimfa do 75 a potem zatrutego czy kupic juz teraz bojowego parte magneta.Prosze o pomoc

21f0dgn.jpg

Opublikowano

JA ci powiem tak zrob nimfe na +9 i jedz nia do 75 i przy 75 kupisz sobie trute czy zala :P

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

Sprzedaj nimfę +8 . Zostaw sobie riba , bo ma dobre średnie . Wrzuć do niego jakieś bony dodatkowe dzięki aol'owi . Jak wbijesz 75 to sprzedaj ribka i kup sobie zatrutego +6/9.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

kup bojowego +7/8/9 wiadomo berek + combo szybko podexpisz . potem truta jak koledzy pisza , i robimy syrka ;]

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

@UP2

Ślepota nie widzisz w nazwie tematu BODY!!

@TOPIC

Spróbuj nimfe na +9 i riba sobie zostaw na metki np na 75 sellnij to i kup sobie trute lub zala z dobrymi srd

bartes.png

Sygnaturka by Vented

34793.gif

33308.jpg

33525.png

Opublikowano

ja miałem ten sam problem na Pl'u wbiłem 65 lvl i też nie wiedziałem co sobie kupić dawałem postac na forum Pl'a miałem do wyboru albo Parte+8 lub Riba+9 śr 35+ i wybrałem parte kd+4 miodzio metki 70 zchodziły wciągu 3 min (zależy jaki resp) a biłem z krytem po 2k a bez po 1k

Opublikowano

Sprzedaj nimfe kup bojowego i skrobaj na ulepszanie ;)

Bojowy wiadomo co nam daje syrka lecz to za dobre kilka lat ... :> PVP to wiadomo ze w bojowego musisz inwestowac . A jak juz wbije 75 to pozbadz sie riba i zatruty ...

wakow9.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...