Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. tzn może będziecie znali odpowiedz. Dzisiaj sobie tradycyjnie łowie postacią 37 lvl. Stworzona pod fb. Nagle napisał do mnie Gm. Po paru sek. odpisałem bo akurat patrzyłem ile mam rybek. No i mam pytanie czy jakoś da się wykryć że miałem fb w tej chwili włączonego ? Czy może Gm tylko sprawdzał czy się odezwę ? Obok stała moja główna postać również na fb którą zaraz wylogowałem. Czy Team może jakoś dojść po ip np że np na jednym łowiło dwa konta. Czy grozi mi ban ? Za wyjaśnienie "+"

#JustTheWay

Opublikowano

Po IP oni raczej nie sprawdzają , jak HS nie wysłał do nich logów to nic Ci się nie stanie. GM zapewne sprawdzał czy łowisz sam czy fishbot łowi za Ciebie ;S

Odpisałeś więc nie powinno Ci się nic stać

Z drugiej strony wylogowanie tym głównym charem było podejrzane :rolleyes:

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Ja łowiłem Fishem od Erpela, 2 godziny po 1 uruchomieniu ban na botqa, 10 minut później ban na główną postać (71 sura WP, all skills G); Inny email i wogóle, nie wiem czemu uznali że powiązane, HS nie wysyła logów,,...../ Lipa :(

Opublikowano

Jak dla mnie nie a co do metina2.PL troszkę głupio zrobili bo jak dostałem bana za haxy na koncie to odrazu dostałem bana na all konta, które były na e-mailu. Nie powinieneś dostać bana. Pozdro ALL :)

l0git3ch.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...