Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ticket Odpowiedz

barakuda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostalem odpowiedz na ticketa ktorego napisalem 4 listopada. Niech mi go ktos przetlumaczy bo na moje wynika ze dodali mi bron tyle ze jej nigdzie nie ma! Ani na koncie ani w promocodach. To co z tym zrobic? odpowiedz napisali 25 grudnia i do teraz bron sie nie pojawila nigdzie.

Tresc odpowiedzi na ticket:

Thank you for contacting the War Rock Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.

We have now added the AW50F weapon into your account for 7 days.

We sincerely apologize for any inconvenience this may have caused. Should you require any further assistance, please feel free to submit another ticket and we will be happy to assist you. Thank you again for contacting us. We hope you continue to enjoy your experience in War Rock!

edit:

po 48 godzinach napisali take cos:

We have not heard from you concerning your request for support in the 48 hours since we sent you a response. Consequently, we have changed the status of your question to SOLVED

teraz niech mi to ktos pozadnie przetlumaczy(nie translatorem) i powie co ja im mialem wlasciwie odpisac?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dostałeś AW50F zaloguj sie na warrock .net nastepnie przycisnij support wybierasz konto na ktorym jest ticket nastepnie my stuff questions i najnowsza przyciskasz i jest twoj temat z odpowiedzia ;p lub nie jestem pewien na e-mail przyszla

Opublikowano

a sprawdzałes w grze albo w redeem code > code ? o.O

wszedzie juz sprawdzalem i w code i w profilu i w grze w inventory i na postaci i nie ma nigdzie. jak masz jeszcze jakis pomysl gdzie sprawdzic to chetnie sprawdze :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

spoko ale ja zbieram minusy jeśli masz poczte wp albo onet na innych się nie znam ) to sprawdź w zakładce spam

Opublikowano

Może poczekaj to dostaniesz ponowny mail z codem ...Nie raz mi przychodzi pare wiadomości po parunastu godzinach .

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Opublikowano

@Piecikq dobrze mówi. Napisali, że dodali do konta, więc nie będzie w codzie ani na mailu. MUSI BYĆ NA KONCIE. Napisz ponownego ticketa.

Opublikowano

dzieki wszystkim za pomoc napisalem jeszcze jednego ticketa jak radziliscie ze mi dali aw50f ale zapomnialo im sie dodac i po tym mi dodali do konta tego Aw-efa. czyli jednak trzeba do nich pisac ile sie da to cos zrobia :D daje plusy i minusy co tam chcecie :P

temat mozna zamknac.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...