Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Call Of Duty: Black Ops

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o CoD:BO? Są różne opinie, jedni mówią że gra tnie na nalepszym sprzęcie i się do bani gra. Drudzy zaś nie narzekają lecz nawet chwalą. Proszę się wypowiedzieć. :)

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Szczerze ci powiem że gra jest świetna , mi już nie laguje a wcale świetnego sprzętu nie mam , komp 3 gb ram , kosztował 1,8 tysiaczka , jednakże co jakieś kilka gier poprostu mi się zacina i nie moge nic zrobić poza zamknięciem przez menedżera zadań . Grafika jest boska , mapki całkiem fajne (gram praktycznie tylko na Nuketown) bronie hmm... na początku słąbo idzie ; c ale potem famas i koximy . Dużym + jest to że możemy sami wybrać mape na której chcemy grać . Co by tu jeszcze dodać ... Serie ofiar są lepsze niż w mw2 bo 1 killstreakiem nie możemy wygrać całej gry (Atomówka)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

UP@ pobierz na torrentach i sprobuj sam ;)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Pare dni temu kupiłem wrersję na Xboxa 360. Gra mi się nie podoba np. Krzyczy, że wszyscy przeciwnicy zostali zabici a kilku wybiega i po mnie.

Osobiście mi się nie podoba :/

1297511584u170772.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...