Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Money Hack Icy Tower Nk ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie jak w Tytule Tematu, czyli czy da się lub czy umiał by ktoś zrobić, pomóc zrobić haka typu zwiększenie ilości kasy na icy tower nk to gwiazdki, więc mam cheat engine 5.5 i działa mi ten już słynny haks na latanie :D

Teraz zastanawiam się czy da się jakoś zmienić zmienne kasy, bo w tego typu grach jest to możliwe ale by to zrobić trzeba mieś jednak to doświadczenie :/

Więc proszę o waszą pomoc lub rozmowy między użytkownikami tego portalu czy jest to realne by coś takiego zrobić ?

Opublikowano

nie mam NK ale wydaje mi się że trzeba wyszukać adres kasy i zmienić value :) o ile się da :) dawno nie cheatowałem na CE ale może tak być jak napisałem :P

może i masz racje ziom, ale właśnie jak ten adres znaleść próbowałem na chromie wstukać poprostu ilość ile mam kasy (gwiazdek) ale troche tych adresów mi wypisało w kolumnie po lewej :/ i chusteczka wie co tu jeszcze można zrobić , przydał by się ktoś nieźle obcykany PLZ help ZIOMY !!!

Opublikowano

może i masz racje ziom, ale właśnie jak ten adres znaleść próbowałem na chromie wstukać poprostu ilość ile mam kasy (gwiazdek) ale troche tych adresów mi wypisało w kolumnie po lewej :/ i chusteczka wie co tu jeszcze można zrobić , przydał by się ktoś nieźle obcykany PLZ help ZIOMY !!!

Eeeee....

Wystarczy zaczekać aż zmieni się wartość, której szukasz i później zrobić Next Scan ze zmienioną wartością...

Opublikowano

Nie da się KURWA, bo hajs jest po stronie serwera.

Moi drodzy, bo najważniejsze w kochaniu zwłok jest to, że nie marudzą.

Opublikowano

Jak już temat o Icy Tower na nk to weź ktoś powiedz jak odblokować inne wieże Cheat Engine'em :)

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Wieże, może by się dało, ale i tak, najprawdopodobniej serwer nie przyjmie twoich wyników, na niej.

Opublikowano

Wieże, może by się dało, ale i tak, najprawdopodobniej serwer nie przyjmie twoich wyników, na niej.

czyja wiem może i by przyjeło bo przyjmuje na tej klasycznej (pierwszej) to i by może przyjeło na innych :D kurde czyli nikt tu nie ma patentu jak wykiwać icy towera na nk by nabyć tą mase czy np. chociaż dać instrukcje lucką jak nabijać combosy i inne haksy oprócz tego na latanie hmm..? czekam na wsze odp.

Opublikowano

Wystarczy nauczyć się coś robić samodzielnie, w tym przypadku wystarczy szukać w CE najprostszą metodą, i nie ma problemu z nabijaniem comba i innymi.

Opublikowano

Kiedyś się dało, ale teraz Nk ma zabezpieczenia i nic nie zrobisz. (przynajmniej Cheat Engine'm)

fe1cf0dafa02aa74.jpg
Opublikowano

Ja powiem tyle że NK ma specialnego jakby wyszukiwacza heatów i niepozwoli o zwiękżanie kasy w icy tower przykro mi!!!

xxx

Opublikowano

NK nie ma żadnego "wyszukiwacza heatów", po prostu ilość gwiazdek, jest zapisana na ich serwerze, w ich bazie danych. Przez CE możesz jedynie znaleźć ilość gwiazdek, która jest wyświetlana w grze, ale nie ingeruje w poprawną wartość zapisaną na serwerze. Można spróbować zcheatować kombo i pozycje gracza, by dostać więcej gwiazdek, za jakieś tam pobicie "ilości komba/schodów" czy czegoś takiego, już nie pamiętam.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...