Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta} Czy Chcesz Tego Tuta

Gość Locarno

Czy chcesz zebym stworzyl......  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz abym stworzy? paczk? wirusów do testowania. (To bede pliki ktore wcielaja sie w role prawdziwcyh wirusów ale nie mi nie s?.)

• Tak
      6
    • Nie
      5
    • Nie wiem
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcecie tuta z paczką wirusów do testowania antywirusa. To będą pliki udające prawdziwe wirusy ale tak naprawde nic nie zrobią.

Opublikowano

Dobry pomysł.

Ja jestem na tak.

Nie mam zarzutów do mojego antywirusa lecz chciałbym go sprawdzić.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Zapewniam was , że to nie są prawdziwe wirusy tylko to są pliki które je udają. W paczce jest około 3700 plików udających wirusy.Jeśli to by były prawdziwe wiry to macie po kompie.

A co do tego :

http://www.forum.tweaks.pl/Sprawdz-skutecznosc-swojego-antywirusa-t35974.html

To napewno to nie jest to.

Będzie jeden problem bo ludzie będą myśleć , że to prawdziwe wirusy.Dam skana to każdy silnik cos wykryje.

Za 40 minut dam tu edita z tym tutem.

Opublikowano

Jest taka zasada - nie ufajcie ludziom z internetu.

Jak ktoś to pobierze bez zastanowienia - niech potem nie płacze, że ktoś go wykiwał.

Opublikowano

Ludzie to się zastanówcie ja nierozumiem w czym problem mi paczka nie zjebała kompa.A i też jestem zadowolony z testu.

Opublikowano

Skoro nie chcecie tej paczki to nie.!

No to nie, nikomu łaski nie robisz. Wypad. Nikt nie będzie jakiegoś gówna ściągał.

RAsfepN.png
Opublikowano

To będzie poto jak ktoś będzie chcieć przetestować swojego Antywurusa jasne.?

Opublikowano

Przed !, ? i podobnymi nie stawiamy kropki, chyba że jesteśmy 11 letnią dziewczynką, która bawi się w imoł.

Chcesz to wstaw, każdy pobierze na własną odpowiedzialność. Jednak jak nie macie zaufania do swojego antywira to poprostu go wymieńcie, a nie dodatkowo narażacie PC'ta.

Opublikowano

Przed !, ? i podobnymi nie stawiamy kropki, chyba że jesteśmy 11 letnią dziewczynką, która bawi się w imoł.

Chcesz to wstaw, każdy pobierze na własną odpowiedzialność. Jednak jak nie macie zaufania do swojego antywira to poprostu go wymieńcie, a nie dodatkowo narażacie PC'ta.

1.Smierdzisz

Proszę tutaj macie zrobiony Tut: http://www.mpcforum.pl/topic/265711-tut-test-twojego-antywirusa/

Opublikowano

Skoro nie wierzycie proszę link do tematu na forum antywirusa MKS.

http://mks.com.pl/forum/index.php?showtopic=3033

Tam też zamiesciłem swoją paczkę i nikt nie nażeka.Tam są stare daty bo dopiero dziś wpadłem na pomysł żeby to tu zaprezentować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...