Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Garena Iboty

sasek16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na dwóch komputerach mam 2 różne wersje IbotaGG lecz i w tym i w tym po 10 min wyskakuje error(Tylko gdy jestem w niewidce lub gdy bije alieny) Czy jest jakiś bot GG na Garene?

sygna.jpg

Opublikowano

Na dwóch komputerach mam 2 różne wersje IbotaGG lecz i w tym i w tym po 10 min wyskakuje error(Tylko gdy jestem w niewidce lub gdy bije alieny) Czy jest jakiś bot GG na Garene?

Jak masz u nich wykupioną licencje to napisz do nich naprawią na pewno.

Opublikowano

Pisałem że ani jeden ani drugi nie działa i zapytałem czy ktoś ma działającego? dalej czekam na odpowiedź

sygna.jpg

Opublikowano

Tak ja mam działającą wersję 2.67 (patrz na mój podpis)

A 1.8.5 i 2.7 nie działają bo przez wysyłanie pakietów się zamulają... :)

Opublikowano

Jeśli to "Niegrasz na garenie to się nie odzywaj" było do mnie, to grubo się mylisz kolego. Mam tam full elite i drugie noobskie konto którym widziałem cię 3 czy 4 dni temu... To tam robiłem pierwsze wrota iBotem i to tam po raz pierwszy iBot we wrotach mi nie zadziałał...

Opublikowano

I botow uzywa się do zbierania. Ponieważ są one szybsze od UDObotow (a na garenie i tak cię nie zbanuja). Udobot 3.0.3 służy do bicia alienow. Lecz wrotka trzeba umieć robić samemu xD

sygna.jpg

Gość Pan Maciek
Opublikowano

303 było robione z mysla o wlasnym serwie, a nie laczeniu sie z domyslnym...

Opublikowano

Ściągnij UDObota 4 lub załóż serwer

udobot 4 nie działa na garenie przynajmniej u mnie. Załóż serwer tzn.? co to da ?

@edit

Mam jeszcze ibota 1.8.5 ale po kilku minutach bocenia zacina sie i nic nie robi. Da sie to jakos naprawić ? :(

Oraz czy gdy będę bocił ibotem na boxy dostane bana?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie czytałem tematu, nie widziałem tytułu. Ja jadę na IBocie 1.8.5 GG. Śmiga pięknie, lepiej niż UDObot. W 2 godziny zarobiłem 1k uri oraz 200k kredytów. Już mam FS vege, a gram od wczoraj. Jak chcecie to mogę napisać tuta, jak używać Ibota na Garenie.

No to proszę napisz jeśli byś miał czas :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

I co napiszesz w tym tutku

1. Włączamy "WP"
  2. Włączamy "Ibot1.8.5"
  3. Wpisujemy ID
  4. Wpisujemy SiD
  5. Klikamy "Show all serwers"
  6. Wybieramy Garena
  7. Sprawdzamy na jakiej mapce jesteśmy
  8. Jeśli na dolnej lub górnej bazie Jeśli na innej mapce

To wybieramy mapkę To klikamy"show all maps" I wybieramy swoją

9.Klikamy options

10.Odznaczamy "Kill alien" i "Jump in port"

11.Klikamy "|>"

sygna.jpg

Opublikowano

Żłodziej avatarów opisał jak się tym posługiwać, ale pobierz jeszcze wersje z tego forum (jeśli nie masz). I odsyłam Cię do tego tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/195589-tutibot-185-z-dzialajacym-gg/

a tu download:

http://www.mediafire.com/?dzdmi2jnenj

robie wszystko tak samo i pobieralem bota z tego tematu ale ciagle wyskakuje mi ten blad :/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W IBocie ustawiasz, żeby bocił na kilku kontach? Ja jak ustawie 2,3,4... konta to mi się zacina na wszystkich, i nic nie robi.

@Off W jakiej firmie na Garenie grasz?

Gram na mmo, ustawiam żeby bociło na 1 koncie.

Teraz nawet nie loguje, jak klikam login nic sie nie dzieje :>

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zmieniasz zawsze SID'a? Za każdym razem jak się logujesz na konto musisz zmienić SID'a. Tzn. nie musisz ale lepiej zmień tego SID'a

@Off Jaki masz nick, ja saimon1215, latam vegą z designem.

Zmieniam sida

moj nick to MopsiarzeQ xD

Jeszcze próbowałem udobota 3.0.2 , jakies tworzenie serwera ale to i tak nic nie dało gdy klikałem start wyskakiwał błąd

co jeszcze może byc przyczyną dodam że mam windowsa viste

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Za banowanie raczej nie. Przecież z tych 550 graczy online 500 to boty... A ta liczba ciągle rośnie. Ale też zauważyłem jakiś dziwny spadek dziś. Nawet mnie źle pokazuje w rankingu, wczoraj byłem 800 a dziś 261. O tyle dziwne jest to, że w rankingu w TOP500 mnie nigdzie nie ma. Ale i ranga spadała... Może raczej robią coś z kontami założonymi przez darkorbit.garena.com na które nie da się teraz zalogować.

Opublikowano

Jeśli się ktoś nie loguje przez ponad miesiąc na swoje konto to wtedy takie konto nie jest wliczane do rangi, do czasu aż użytkownik się ponownie zaloguje. Jak wiadomo na konta założone przez darkorbit.garena.com nie można się zalogować już przez dłuższy czas, dlatego punkty rangi spadają. Wszystko wróci do normy gdy przywrócą możliwość logowania się na konta przez darkorbit.garena.com.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...