Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ibot 2.65

-Cycu-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mianowicie rozchodzi się o to że szukam bot do robienia wrót który ma oczywiście crack-a w sobie, a więc zapytuje miał by ktoś crack-a do ibot lub kbot bądź innego bota który robi wrota?

Opublikowano

W tej chwili jest tylko crack na 24h po przez podmienienie id a aby robić wrota musisz kupić licencje.

To dziwne bo ja mam cracka na unlimited i robię sobie ciągle wrota :)

Opublikowano

W tej chwili jest tylko crack na 24h po przez podmienienie id a aby robić wrota musisz kupić licencje.

Również mam cracka, na unlimited, i robię wrotka, ale narazie wole kredki zbierać :)

Ps. Nie wypowiadaj się na tematy o których nic nie wiesz, bo licencja testowa (24h) robi normalnie wrota... :P

Opublikowano

Również mam cracka, na unlimited, i robię wrotka, ale narazie wole kredki zbierać :)

Ps. Nie wypowiadaj się na tematy o których nic nie wiesz, bo licencja testowa (24h) robi normalnie wrota... :P

A czy crack do ibot 2.63 pasuje do 2.65? I czy ta licencja 24h to chodzi o zmienianie FakeUID? Jak tak to czy ktoś by mógł napisać jak to dokładnie zrobić albo dać jakiegoś linka gdzie to jest napisane by nawet cycu mógł to zrozumieć B)

Opublikowano

A czy crack do ibot 2.63 pasuje do 2.65? I czy ta licencja 24h to chodzi o zmienianie FakeUID? Jak tak to czy ktoś by mógł napisać jak to dokładnie zrobić albo dać jakiegoś linka gdzie to jest napisane by nawet cycu mógł to zrozumieć B)

Tamten crack nie działa, jest jedynie 1 na obecną chwilę znany mi działający :)

Opublikowano

Podejrzewam że go nie udostępnisz publicznie ani na priv-e? ;p

Mogę ci dać, ale jestem w 101% pewien, że ci nie zadziała :)

Opublikowano

To dziwne bo ja mam cracka na unlimited i robię sobie ciągle wrota :)

Ty pewnie zakupiles licencje?

To samo co @up?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kolejny zlot pasożytów?

Nawet jak wam da to i tak u was nie zadziała, ale nie będę tego tłumaczył bo pasożyty są na to stanowczo za durne...

@up Noobem to jestes ty...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...