Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Szybko Nabijać Kase

Qeuamas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam udostępnię wam moje sposoby jak szybko zdobywać dinary(kase)

Sposób:

1.Zombie O.P.K ściągasz hacka a dookładnie SiroSix 5.6 i tam jest funkcja zombie O.P.K w włanczasz i za przejście zombie dostaje się (jeśli pamiętam)

4k dinarów i 6k expa

2.Jeśli masz kolege który gra w warrocka to graj z nim na planty (trzeba brać na single round)

3.FFA z udziałem O.P.K

4.Szukasz działającego hacka z funkcją auto start/ready wchodzisz na zombie i tak przez całą noc ci botuje(to jest najlepszy sposób ale teraz żaden hack z tą funckją nie działa)

5.Ściągasz Bota Geoninga (najnowszą wersję) i stosujesz się do zasad jak autor napisał

To wszystkie sposoby które znam jeśli pomogłem daj + jeśli nie to i tak daj +

Daj +!!!!!!

Jeśli pomogłem kliknij plusika ; ) +++++

w grze qeuamas tak jak moj nick siedzę tylko na europie w roomach 1-10 (jak narazie) szukam partnerów do pogrania jeśli ktoś będzie chciał to niech napisze mi na mpcforum na pw albo w warrocku jestem tam 10h od rana do wieczora

Opublikowano

Według mnie poradnik jest troche bez sensu ponieważ każdy wie jak zarobić ^^ Ale dam ci +

btw. nie ten dział :)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...