Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Parę Pytań W Sprawie Starteru Ps Move

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam parę pytań, 1. czy w każdym starterze są dołączane dema, 2. czy w każdym starterze dołączany jest ten jeden patyk z kuleczką czy jak to tam się nazywa pad, 3. czy tą kamerę podłącza się do ps3 poprzez USB czy ona jest bezprzewodowa 4. Czy gry w do niej są droższe, czy tańsze niż zwykłe.

Próbowałem szukać w necie ale nic nie znalazłem :( Bardzo proszę o odpowiedzi będę dawał +

@PS, je*any media markt, sony center i empik... wszyscy ku*wa wykupili i trzeba czekać do nowego roku na dostawę :( ale zawsze jest allegro :))

Opublikowano

1. Starter, to starter są dema ;D

2. Raczej tak : ).

3. No tutaj nie wiem, ale chyba USB.

4. Chyba są tańsze, z naciskiem na tak.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Już dzięki, nie potrzebuje więcej odpowiedzi bo już mi przyszła paczka z move ;)

sorki za niechciana odpowiedz ale chcialbym ci polecic gierke sport champion na ps3 move bo jest naprawde swietna.

Opublikowano

sorki za niechciana odpowiedz ale chcialbym ci polecic gierke sport champion na ps3 move bo jest naprawde swietna.

Wiem o tym :) Właśnie dzisiaj ją kupiłem ,a najchętniej gram w ping-ponga ;)

Opublikowano

media markt media expert vobis empik nawet auchan tez chchialem kupic przed swietami ale wykupili ;(

@@ edit dzis widzialem w auchanie jak dzieci machaly recami do telewizora ale mialem polewe niewiedzialy ze trzeba kontroler wziasc

lecial komputer vs komputer a one myslaly ze to one graja babki tak z 35-40 lat mialy haah

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...