Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Punkbuster

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie na ile daje pb kick/ban za hacki? jak to działa tylko na wybranym serwerze?Czy gra sama się nie aktualizuje? z góry thx za pomoc.

Opublikowano

Znajdź hacka który jest undetected, tyle że na tą chwilę owe hacki są płatne... polecam poszperać trochę na forum bo ten temat już nie raz był wałkowany.

Mała podpowiedź: Helios hack, aircrafting wpisz w google.

Co do bana to dostajesz na zawsze na dany serwer (na niektórych dostajesz nieraz małe ostrzeżenie w postaci kicka na 1337 minut).

Opublikowano

@up

a za hack na serverze z PB nie jest GUID BAN ze na wszystkie servery o.O bo napisales na dany seervere

?>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>?

i jak sie pytalem na uc forum tez twierdzili ze na GUid ban bedzie na all servery

30364378.png

Opublikowano

Za przeproszeniem co wy za głupoty pierdzielicie, powiecie mi?

W BFBC2 PB daje bana na dany serwer gdzie został wykryty hack, w zależności od tolerancji adminów dostajesz kicka na 1337 minut bądź bana na zawsze na dany serwer oraz inne z nim powiązane (jeżeli dostałeś na przykładzie bana na jednym z serwerów G4G to nie zagrasz już na żadnym). Jeżeli nagminnie będziesz otrzymywał bany za hacki od PB to na koniec otrzymujesz bana na klucz nałożony bezpośrednio od EA.

Nie rozumiem skąd wy te głupoty wytrzasnęliście o dawaniu od razu bana na klucz po wykryciu przez PB hacka? Wy macie w ogóle BFBC2 w domu czy tylko o tak sobie o nim gadacie nie mając o owej grze pojęcia?

Opublikowano

Chyba wiem co sam przeżyłem?!

Dostałem bana za aima na jednym serwerze a następnego dnia nie mogłem się nawet zalogować bo miałem zbanowane...

Ps. Nie bądź taki do przodu, bo sam tego nie przeżyłeś tylko z jakiegoś innego forum dowiedziałeś i świecisz teraz tutaj.....

Dla mnie temat do zamknięcia bo odpowiedź uzyskana...

w83od2.jpg

Opublikowano

Chyba wiem co sam przeżyłem?!

Dostałem bana za aima na jednym serwerze a następnego dnia nie mogłem się nawet zalogować bo miałem zbanowane...

Ps. Nie bądź taki do przodu, bo sam tego nie przeżyłeś tylko z jakiegoś innego forum dowiedziałeś i świecisz teraz tutaj.....

Dla mnie temat do zamknięcia bo odpowiedź uzyskana...

Człowieku zbastuj trochę okej? Mam na około 25 serwerach bana i do dziś nie dostałem bana na klucz, a wszystkie bany są za hacki (mowa o BFBC2).

Wiec nie p$#%^ol głupot. Nie moja wina żeś głupi i na klucz za jednego hacka bana dostał.

Cwaniaczek...

Opublikowano

Debil to może ty jesteś i idzie raport za obrazę....

Wypowiada się odpowiedziami z innych for i myśli, że coś wie na temat Battlefield'a ....

Ps. Chcesz się sprzeczać pisz na pw...

Człowieku gram w battlefielda BC2 od początku jego istnienia. Jakich innych for? O czym Ty mówisz człowieku? Zastanów się trochę dzieciaku.

Myślisz że jesteś tak pro elo elo za słowa "raport leci". Pfff baw się dobrze.

Opublikowano

mam nadzieję że Moderator da wam warna, albo nawet lepiej czas na ochłonięcie 24h.

co do BC2, nie mam pojęcia, gdyż nie hackowałem.

W innych grach przeważnie PB wykopuje z serwa na jakiś tam czas. dopiero za 2-3 razem dostajesz bana na serwie, jeśli masz kilka takich serwerów to PB może zablokować Twoje konto.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...