Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Silnik Genix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema all poszukuje silnika Genix wiem że jest na stronie gry via www ale nie posiadam na chwilę obecną telefonu i nie mam z czego wysłać SMS 3.66

to nie majątek może ktoś dał by te pliki za free no na forum dam + i 5

z góry dziękuje

Opublikowano

Ktoś płaci niby marne 3.66 a Ty chcesz za free ?

Użytkownik nie może rozpowszechcniać i/lub udostępniać jakichkolwiek plików lub ich zawartości pobranych z serwisu gryviawww.pl, będących własnością WEB-EXTREME.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Nikt ci nie da tego silnika ponieważ Pisze na stronce

PAMIĘTAJ!!!

NIE MOŻESZ ROZPOWSZECHNIAĆ ANI UDOSTĘPNIAĆ PLIKÓW I/LUB ICH ZAWARTOŚCI NIKOMU!!kupując/pobierając pliki akceptujesz Regulamin

Nie Radze nie łamac Tej Licencji:)

Opublikowano

adif sam nie gadaj bzdur, do silników za SMS obowiązuje regulamin zawarty przy każdym płatnym silniku/pliku SMS

http://gryviawww.pl/?x=regulamin

A ja nie wiem czy macie takie prawa. Kupując "coś" w tym wypadku silnik kupuje licencje, więc z silnikiem mogę robić co chcę.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Dokładnie wraz z kupnem silnika wykupujemy licencje i możemy z silnikiem robić co chcemy na własną odpowiedzialność (Oni tak napisali żeby zarobić POLEWKA a wy wierzycie w jakieś licencje haha ehh) kto mi udowodni że dałem komuś silnik ? nie ma jak... Więc możecie mi tak po cichu wysłać silnik na PW :)

Opublikowano

wątpie że ktoś ci wyśle niby 3 zł to nic ale na chleb zawsze jest

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

znam się lekko z założycielem strony i koledzy mają racje jest zakazane rozpowszechnianie silnikow.

Nie mam pomysłu na sygnaturę. ;-)

Opublikowano

znam się lekko z założycielem strony i koledzy mają racje jest zakazane rozpowszechnianie silnikow.

Dzisiaj mi się nie chcę, ale jutro nawet jakbym miał spędzić cały dzień przed kompem znajdę dokładnie Ci tą ustawę o licencjach. Więc równie dobrze będę mógł zgłosić stronę, że ma regulamin niezgodny z ustawą. A co za tym idzie? Grzywna + zamknięcie strony. A skąd to wiem? Niestety, własne doświadczenie... [również miałem stronę z skryptami stron www (wraz z kolegą) i w regulaminie mieliśmy napisane, że silników w żaden sposób nie można udostępniać. A jak nie można udostępniać to nawet na stronę nie mogę wrzucić ani edytować. I właśnie chodzi o to, że kupując skrypt możesz z nim zrobić wszystko co zechcesz, ale na własną odpowiedzialność bo to jest kupno licencji] Mam nadzieję, że chociaż kilka osób to przeczyta.

Opublikowano

Dzisiaj mi się nie chcę, ale jutro nawet jakbym miał spędzić cały dzień przed kompem znajdę dokładnie Ci tą ustawę o licencjach. Więc równie dobrze będę mógł zgłosić stronę, że ma regulamin niezgodny z ustawą. A co za tym idzie? Grzywna + zamknięcie strony. A skąd to wiem? Niestety, własne doświadczenie... [również miałem stronę z skryptami stron www (wraz z kolegą) i w regulaminie mieliśmy napisane, że silników w żaden sposób nie można udostępniać. A jak nie można udostępniać to nawet na stronę nie mogę wrzucić ani edytować. I właśnie chodzi o to, że kupując skrypt możesz z nim zrobić wszystko co zechcesz, ale na własną odpowiedzialność bo to jest kupno licencji] Mam nadzieję, że chociaż kilka osób to przeczyta.

a bzdura, regulamin jest zgodny z polskim prawem i konsultowany z prawnikiem

zgodnie z prawem mozesz zakupic silnik i wykorzystywac go do wlasnych potrzeb, czyli edytowac rozwijac itd itp

regulamin serwisu jest w przypadku silnikow SMS licencja wiazaca i pobierajac pliki akceptujesz regulamin, ktory mowi, ze nie mozesz rozpowszechniac silnika

a jak tak bardzo chcesz poczytac, to poczytaj tez o prawach autorskich i ochronie praw autorskich

jezeli wyraznie regulamin zabrania rozpowszechniania silnikow (ktore przeciez nie sa na darmowej licencji GNU czy innych ), to wszelkie rozsylanie silnikow jest piractwem - czyli lamaniem prawa

zgodnie z prawem europejskim mozesz takze sprzedac wlasny silnik komus innemu, pod warunkiem ze usuniesz wszelkie kopie z wlasnego komputera

co do udostepniania, jakbys czytal regulamin

Użytkownik nie może rozpowszechcniać i/lub udostępniać jakichkolwiek plików do pobrania lub ich zawartości pobranych z serwisu gryviawww.pl, będących własnością WEB-EXTREME

a wyzej jest opisane kim jest Uzytkownik, zatem NIE MA wzmianek o tym, ze jako producent nie mozemy wystawiac silnika na www czy go rozpowszechniac

mowa jest o plikach, a strona postawiona jako gra, nie jest udostpenianiem plików do pobrania

mieliscie debilnie zlozony regulamin i tyle ;]

pomysl zanim cos napiszesz

Opublikowano

Mam w rodzinie prawnika i wiem co piszę. Temat do zamknięcia bo z tego co widzę to wszystko jest wyjaśnione a kłótni nie chcę ciągnąć w nieskończoność.

Opublikowano

Mam w rodzinie prawnika i wiem co piszę. Temat do zamknięcia bo z tego co widzę to wszystko jest wyjaśnione a kłótni nie chcę ciągnąć w nieskończoność.

a my mamy prawnika w firmie :)

zatem przedłóż prawnikowi nasz regulamin, przedłóż swój i zobacz :) nasz regulamin jest wzorowany na innych serwisach sprzedających skrypty ;)

Opublikowano

a my mamy prawnika w firmie :)

zatem przedłóż prawnikowi nasz regulamin, przedłóż swój i zobacz :) nasz regulamin jest wzorowany na innych serwisach sprzedających skrypty ;)

Każdy wie swoje :)

Wyjaśnione przez administratora GryViaWWW.pl. Zamykam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...