Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Do Bez Przegladarki

qps666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da się grać w DO bez przeglądarki? Potrzebny mi jest client do pobrania, nie chce mi się czekać za każdym razem na wczytanie "systemu gwizdnego" :D Udobot nie używa przeglądarki, więc takie coś jest możliwe w 100%.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Da się grać w DO bez przeglądarki? Potrzebny mi jest client do pobrania, nie chce mi się czekać za każdym razem na wczytanie "systemu gwizdnego" :D Udobot nie używa przeglądarki, więc takie coś jest możliwe w 100%.

Używa...

Opublikowano

Ale jak się włącza tego bota, to od razu jest na mapie. Normalnie muszę czekać kilka minut.

Bo on nie pobiera main.swf...

Opublikowano

<face_palm>

Qrva skąd się tacy ludzie biorą... Powodzenia, szukaj dalej "DO Bez Przeglądarki"... -.-'

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Dark Orbit jest grą przeglądarkową i BigPoint nie wypuści klienta. Zresztą to by nie szybciej trwało bo niby jak, przecież musi tak czy inaczej się wczytać wszystko.

Drugi post w tym temacie wyjaśnił wszystko, jak chcesz normalnie grać to przez przeglądarkę. Botem tak się nie da.

Opublikowano

Człowieku ile razy mamy ci powtarzać, że NIE DA SIĘ grać w Dark Orbit BEZ przeglądarki.

@to było do qps666 który chyba nadal jest święcie przekonany że można grać bez przeglądarki.

A ciebie to ja chyba widuję na garenie ^^ Szkoda że logowanie nadal nie działa przez stronę główną =/

Opublikowano

Człowieku ile razy mamy ci powtarzać, że NIE DA SIĘ grać w Dark Orbit BEZ przeglądarki.

Posłuchaj można grać bez przeglądarki ale nie dosłownie tylko program anitstelth [link w opisie] ma swoją przeglądarkę ona jest bardziej zoptymalizowana itp. posiada nowe funkcje. Program można przetestować podając klucz z settings mi.Licencja obejmuje 12h korzystania.

Opublikowano

@UP

Ten twój program jest płatny i mi podchodzi pod wyłudzanie kont.

Kilkadziesiąt sekund ładowania mniej nikogo nie zbawi -_-

Opublikowano

@UP

Ten twój program jest płatny i mi podchodzi pod wyłudzanie kont.

Kilkadziesiąt sekund ładowania mniej nikogo nie zbawi -_-

1.NIe mój program

2.Nie wyłaudza kont. Dużo osób go używa

3.Jest lepszy od bota

4.Ma dużo innych przydatnych funkcji

Opublikowano

Jak nie pobiera wejdz w folder UDObota, kiedy jest aktywny i zobacz.

A jak byś to sobie wyobrażał, że koleś wszedł do gry bez pobrania main.swf i jedzie... Coś mi tu śmierdzi i bana czuję w powietrzu... o.O Dobra nowy UDOBot ma plik main.swf, ale czy go pobiera?

@Edit

To wyjaśnij mi jak program załadował w 1 sekundę ~13MB, na internecie mojego kolegi ymm 0,5Mb/s?

1.NIe mój program

2.Nie wyłaudza kont. Dużo osób go używa

3.Jest lepszy od bota

4.Ma dużo innych przydatnych funkcji

Zgodzę się z 1, 2, 4, ALE NIE Z 3!

Antistelath nie zastąpi bota!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...