Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedać Wszystko I Kupić Ps3?

Czy warto?  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Warto czy nie, uzasadnij w po?cie

• Op?aca si?
      15
    • Nie op?aca si?
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy warto sprzedac:

Nintendo Wii w nie naruszonym stanie z 4 grami:

-Rayman Raving Rabbids TV Party

-Sonic and the Secret Rings

-Star Wars the Clone Wars Republic Heroes

-Super Mario Galaxy

Play Station 2(przerobione) z 1 joystick'iem, kamerka do eye toy'a i 4 grami:

-Władca Pierścieni Trzecia Era (w polskiej wersji językowej)

-Sonic Heroes (Platinium)

-Ben 10 Protector of Earth

-i gra do kamerki-Eye Play Sport

do tego na oddzielnej aukcji wystawie plytę startową (nową uzyta tylko do sprawdzenia czy działa i działa)

zaznaczcie w aukcji i w poście napiszcie czy sie opłaca, dodam ze na ps2 wogle nie gram

Opublikowano

Wiesz, to raczej od ciebie zależy...

Podaj jeszcze cenę proponowaną to się zobaczy

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

x lepiej. Ja też wyprzedaje swoje zabawki, telefony konsole i juz 3000 zarobiłem a 2000zł straciłem przez czas :P na iphonie 500zł straciłem ;( ;(

Opublikowano

x lepiej. Ja też wyprzedaje swoje zabawki, telefony konsole i juz 3000 zarobiłem a 2000zł straciłem przez czas :P na iphonie 500zł straciłem ;( ;(

Co takiego ma X, czego nie ma PS3?

PS3 ma rzeczy o których X może tylko pomarzyć...

Chociażby:

- Darmowe usługi sieciowe (PSN- Darmowe, XLive- Abonament płatny)

- Prawie każda gra ta sama co na X'a (z wyjątkiem np. Halo, ale za to PS3 ma Uncharted'a, Killzone'a, LittleBigPlanet)

- Wygodny system płatności (w PSN Store płacisz z wirtualnego portfela, klikasz "dodaj fundusze", a jak numer twojej karty jest zapisany to potwierdzasz dodanie środków płatności na kartę i gotowe- normalnie płacisz złotówkami, nie potrzeba żadnych MS Points, które tylko uprzykrzają życie)

- Napęd Blu-Ray (puścić koncert czy film Blu-Ray to żaden problem, X360 jednakże go nie posiada- tak to ujmę :P )

- Ciekawy interfejs (system renderingu czy np. sposób przedstawiania zdjęć, które mamy na konsoli- galeria, którą możemy eksplorować według daty zrobienia fotki)

@Topic

Ja bym na twoim miejscu sprzedał to wszystko i kupił sobie np. PS3 160GB, które chociażby w MediaMarkt'cie znajdziesz w niezłej cenie ;)

Opublikowano

2x@up

Co z tego jak PS3 ma PSN za free jak nikt tam nie siedzi ?? I gier mniej ??

Z XBL możesz dodatki ściągać itp.

Nie jestem jakimś fanbojem Xboxa ale obie konsole mają coś czego druga nie ma ...

Co do tematu - sprzedaj to i kup PS3

beznickowiec.png

By Baksiu

Opublikowano

2x@up

Co z tego jak PS3 ma PSN za free jak nikt tam nie siedzi ?? I gier mniej ??

Z XBL możesz dodatki ściągać itp.

Nie jestem jakimś fanbojem Xboxa ale obie konsole mają coś czego druga nie ma ...

Co do tematu - sprzedaj to i kup PS3

Co ty wiesz o PS3 kolego ;)

To ty uważasz, że na PS3 nikt nie siedzi? Zdziwiłbyś się :)

Z XBL można ściagać dodatki (DLC), gry, dema i owszem, a myślisz, że z PSN NIE? Wiesz chociaż, że istnieje PSN Store? Minisy od Sony, dodatki (DLC), Motywy XMB, Soundtracki, Dema czy gierki Arcade (np. pinballe) to normalka w PSN Store. Co chwilę wchodzą nowości :) W dodatku jest o wiele wygodniejszy system płatności- klikasz "dodaj fundusze do wirtualnego portfela", a jak twoja karta kredytowa dopisana jest do konta to tylko potwierdzasz i już ;) Płacisz złotówkami, a nie MS Points.

Każda z konsol ma warte do zagrania tytuły...

X360 ma takie tytuły jak:

- Fable

- PGR

- Forza Motorsport

- Halo

a PS3 ma takie tytuły jak:

- Uncharted

- Little Big Planet

- Gran Turismo

- Killzone

@Autor

Sprzedawaj wszystko i kupuj PS3!

Opublikowano

To ty uważasz, że na PS3 nikt nie siedzi? Zdziwiłbyś się :)

Buhhah, Z XBL można ściagać dodatki (DLC), gry, dema i owszem, a myślisz, że z PSN NIE? Hahahaha, wiesz chociaż, że istnieje PSN Store? Minisy od Sony, dodatki (DLC), Motywy XMB, Soundtracki, Dema czy gierki Arcade (np. pinballe) to normalka w PSN Store. Co chwilę wchodzą nowości :) W dodatku jest o wiele wygodniejszy system płatności- klikasz "dodaj fundusze do wirtualnego portfela", a jak twoja karta kredytowa dopisana jest do konta to tylko potwierdzasz i już ;) Płacisz złotówkami, a nie jakimiś MS Points, które tylko utrudniają życie.

;)

Fakt masz racje w PSN jest dużo bardzo fajnych darmowych rzeczy themy i dema ktory sa bardzo przydatne ale tak bardzo duzo rzeczy nie ma , a jak już jest cośfajnego to zdzierają kase :/

co do reszty to zgadzam sie w 100 % kupuj ps3 ja posiadam juz od 3 lat i jestem bardzo zadowolony a ostatnio wymieniłęm na nowszy model w rtv euro agd 160 GB za 950 zł może jeszcze jest ta promocja sprawdź :P

WhatShouldIDo.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...