Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Projekt "Pro Exp" Na Prywatne Serwery.

Lubie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Ostatnio pracuje nad takim cheatem związanym z plikami pc (jak to ja), który by pomógł w expieniu na privkach (na PL może i też). I tu mam pytanie do was, jakie chcielibyście opcje w takim cheacie ? Napiszę teraz moje propozycję, a wy będziecie pisać co by było lepsze, co usunąć itp.

Funkcje, które ja wymyśliłem:

- mój dmg x10-15 na skille

- dmg na broń (jakieś 5x)

- wait hack i tornado hack na pięść

- 1 hit killer z konia

Piszcie swoje propozycje, ponieważ lepiej zaczekać i coś dopracować niż za wcześnie wydać (tak było z Gothiciem 3, Jo WooD chcieli szybko wydać, ale był niedopracowany).

@EDIT

Zrobiłem pliki pc2, czy może być zmiana:

Facetów:

Woja i Sury

na Wojkę i Surkę

Dziewczyn:

Ninji i Szamanki

na Ninje i Szamana

Chodzi mi o to, czy nie będzie wam to przeszkadzać, a jeśli będzie przeszkadzać to muszę popracować jeszcze z 2 dni.

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Opublikowano

nie odpychanie mobów na pewno ;d a mógłbym zapytać na czym polega run hack ? i ps jeśli zbierzesz potrzebne ci info to napisz bym mógł zamknąć

Budowniczy
Opublikowano

- Powiększyć obszar wszystkiego i większy zasięg broni? Np. DMG , 1hk , waithack by miało większy Radius.

Ps. I tak wole moje kochane modyfikacje <3 (i tak ich nie używam^^)

Opublikowano

Klaskaj - nie odpychanie to podstawa ;]

Run Hack:

Ale chodziło mi bardziej o Tornado Hacka:

Oczywiście bez tych efektów... Po wyjaśnieniu (około 2 str. tematu) możesz zamknąć :)

*_* - zasięg oczywiście zwiększę.

KONTO NIEUŻYWANE !!!

Opublikowano

Klaskaj - hmm nie chce mi się pobierać, a po za tym musiałbym rozmontowywać wszystkie pliki i szukać w którym siedzą te skille na konia... Za dużo roboty troszkę.

Metinekxd - będzie już taka opcja :)

KONTO NIEUŻYWANE !!!

Opublikowano

Tak tak, mam zrobione pliki, ale chodzi mi o to, że Sura chłopak i Woj zamienią się na dziewczyny, a Szamanka i Ninja dziewczyna na chłopaków. Może być ?

KONTO NIEUŻYWANE !!!

Opublikowano

Jak dla mnie to DMG na bron i ten 10-15 X i 1Hhit killer na konia

Lubie, a nie Kocham, ponieważ nie wiem czy MPCforum to nazwa żeńska ;D mpcforum.pl!!!

18706.png

PrOsZę O pLuSy ++++. Zresztą sam zdecyduj co mi dasz. Daj + jesli moja odp wniosła co kolwiek do tematu, jeśli nie daj -

Opublikowano

Dobra, ja pisze do Klaskaj , ze może zamykać bo widzę, ze mało ludzi obchodzą privy... Cheat wychodzi taki jaki jest.

klaskaj zawsze czujny . close na prośbę autora .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...