Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Cheat Engine I Kurnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo. Zakładam temat jak był to sory. Zna ktoś jak zastosować cheat engine w kurniku. Bawiłem się ale nic z tego. Ktoś dobrze obeznany myślę ze będzie wiedział. Obojętnie jaka gra...

Opublikowano

a są jakies hacki do literaków na kurnik.pl bo widzialem rozne filmiki ze ustawia najbardziej oceniane slowa macie go?

@edit a na NK.pl jest taka gra Happy Harvest i mozna tam kase se miec wiecej ale jak ją zapisać ??

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Wszystkie dane na Kurniku są na jego serwerach ( w bazie danych ), a Cheat Engine modyfikuje tylko rzeczy na naszym komputerze. Cheat Engine na pewno nic tam nie zrobisz.

fe1cf0dafa02aa74.jpg
Opublikowano

Nic nie zrobisz Cheat Enginem w kurniki bo oni mają swoją bazę danych no chyba że się włamiesz ale nie polecam :D Ja nigdy czegoś takiego jak WŁAMANIE nie robiłem bo się boje :D

Daj delete.png nie bądź cham!!!To tylko jedno kliknięcie,to cie nie zje!!

abemkor.gif

Niech twój przeciwnik założy kubek KFC na głowę a na 100% wygracie :D

Opublikowano

tak samo jak się boisz tak samo nie potrafisz tego zrobic, to czego się tu bac ? :DxD

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

NIe ma mozliwosci co kolwiek zdzialac, chyba ze chcesz po stronie clienta!

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

jezu, następny metinowiec bezsensownie nabijający posty i odgrzebujący stare tematy, ludzie skończcie tą zabawe z nabijaniem postów i nabijaj sobie w dziale w którym masz coś do powiedzenia a nie zwykłym ględzeniem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To jest popierdolone!!! nic nieda sie zrobic na kurniku bo próbowałem Cheate Engine bardziej nadaje sie na gry Single lub internetowe (flash). Jeszli ktos znajdzie jakis pomysł odpisujcie.PoPeK2152;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...