Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Jak Zarobic W 14 Dni Na Sm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio znalazłem fajny sposób na zarobek w necie a po podwyżkach SM będzie mi on bardzo na rękę sam w 14 dni zarobiłem 75$ [minimalna suma do wypłacenia] a jest to ponad 200zl

to warto posiedziec i 10 min dziennie pooceniać stronki [na które nawet nie patrze xD] podobno trzeba tylko oceniac w 1-2 zdaniach bo moga nie dac kasy ja tak nie robilem bo o tym nie

wiedzialem ale tera moze bende robił ] Szczeże mówiać nie wiem czy za ten post nie dostane bana na forum czy cos bo nie znam zasad panujących tu, ale co ma miec GF do tego spoko tlyko

kasa z tego idzie do nich [ w moim przyadku xD, ale u was pewnie tez ] daje link

To jest ukryta treść, proszę

dajacy mi 2$ za osobe i wam 6$ na start. Niżej

dam poradnik [nie muj skopiowany ]. Po co to wam daje ?? :P bo mi szkoda tych wydanych 700zl na metka jak juz mam za free 200zl :) SRY ZA BŁĘDY xD

wiec tak, jeśli nie masz konta na paypal to będziesz je musiał założyć paypal.pl,tutaj instrukcja dla mniej obeznanych:

1. Wchodzimy paypal.pl, wciskamy "Załóż konto". Wybieramy Konto osobiste i wciskamy Kontynuuj. Następnie wypełniamy i zakładamy konto. (w drugim etapie rejestracji zapyta nas o nr karty kredytowej

- omijamy ten moment nie wypełniając pól i wciskamy "Anuluj"). Rejestrację potwierdzamy linkiem, który nam przyjdzie na maila. I już mamy konto, na które będziemy wpłacali sobie pieniądze

za oglądanie reklam.

2.Wchodzimy na stronę

To jest ukryta treść, proszę

3.W prawym górnym rogu kliknij na Create A Free Account,za zarejestrowanie się na tej stronie dostajesz 2$

4.Dla mniej obeznanych z językiem angielskim pozwoliłem sobie zrobić stosowną instrukcję:

UserName:Wybierasz swój nick

Password: Hasło

First Name: Twoje imię

Last Name: Twoje nazwisko

Gender: Jakiej jesteś płci,jeśli kobieta to female,mężczyzna male

Email Address: Twój adres e-mail

Kiedy wypełnisz już cały formularz razem z przepisanym kodem klikasz Create Free Account

5.I już masz konto,teraz klikasz w linki podane na stronie i w wolnym polu piszesz "nice" albo "good site"

6.Po kliknięciu wszystkich linków zarobiłeś 27$,minimum do wypłaty to 75$,za polecenie strony otrzymujesz 1.25$

7.Jeśli chesz sprawdzić ile już zarobiłeś to pod linkami jest tabela i jest wszystko w niej zawarte

8.Jeśli uzbierasz minimum do wypłaty klikasz Redeem Money i wypłacasz na wcześniej założone konto Paypal.

9. Uzbierales minimum 75$, a wiec możesz zrobic z nimi co chcesz.:)

Nie jest to jakaś badziewna strona typu bux gdzie na wypłatę czekasz ponad pól roku.

Pieniądze na PayPal pojawiają się w kilka sekund.

PS.Ja tego używam jest super, tez proste w użyciu, i najważniejsze szybko pieniądze sie pojawiają na PayPal. Naprawde warto.I jest to w 100% legalny sposob

Pozdro :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png