Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M4 Spectre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to wbijasz na gamecoach i tam masz na dole m4 spectra klikasz otwiera ci się okienko do rejestracji i rejestrujesz się no i klikasz link w Emiliu aby aktywować konto i gotowe :) licze na ---

a tu link odrazu się rejestrujesz i masz spectre http://www.gamecoach.tv/register/warrock_en

LICZE NA ----------

ZBIERAM -

ProLis®

Opublikowano

Tak trzeba robić nowe konto inaczej nie będziesz miał spectry :)

Dodam jeszce ze razem ze spectra macie 20 % Exp i 5 % Sp :) Nie wiem czy o tym wiedzieliście ale napisałem :)

NO DAJCIE TE -------

ZBIERAM -

ProLis®

Opublikowano

i jeszcze wchodzisz na room i grasz 1 rundę i wychodzisz i czekasz 1Godz. i masz

1298740964-U149330.png

Minus proszę

:)

Opublikowano

ale jest sposób na zdobycie na istniejącm końcie, pamiętam że jak pisałem ticketa o promo bo miałem silvera na 30 dni i miałem do wyboru: javelin, spectre i aw50f ale tylko na 7 dni

a na 30 to da sie zobic przy jerestracji a dokładniej robisz tak: rejestrujesz sie na warrock.net, grasz 1 planszę, wyłączasz WR, i tak czejasz od 5 min do 1 godz. , po tym czasie wchdzisz w account, swój nick, i już w inventory masz itemki :)

i wtedy jeszcze oprucz spectry na 30 dni dostajesz 20 expa i 5 sp i wszystko na 30 dni

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Masz tutaj wideo jak zrobić konto i na jakiej stronie , wszystko jest opisane jak powinno być .

@DOWN: Nie , nie istnieją ...

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Opublikowano

a istnieja jeszcze jakies inne podobne stronki?

Nie bądź żyła daj minusa !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

@up Narazie raczej, nie.

Gdyby istniały to raczej pojawiłyby się na forum :)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

xD mam to :)

Już jakiś czas temu się tam rejestrowałem.

Zbieram plusiki :) Kliknij ten zielony znaczek po prawej (add.png)!

Ciebie to nic nie kosztuje, a mnie pomoże :))

GG: 778 46 40

sharpsh0ter.gif

sharpsh0ter.gif

sygnagifxd5.gif

asdadasdasb954.gif

Opublikowano

Ja sie zarejestrowałem zrobiłem nowe konto zagrałem 1 Runde poczekałem 1 godzine i Nic.Czy wam to działa??

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

poczekaj dzień..

nieraz są opóźnienia

Nie bądź żyła daj minusa !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...