Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer L4D/L4D2

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, chciał bym kupić serwer L4D albo L4D2 (Steam/Non-Steam) i chciałem się zapytać czy byście grali, oraz w jakie L4D oczywiście najpierw kupuję na miesiąc, lecz jak będziecie grali to przedłużę na 3 albo 6 miesięcy.

Jedyne co potrzebuję to Wy, oraz abyście powiedzieli w jaką część byście grali.

Serwer w Polsce, więc laggów by nie było, a jeśli nawet to nie z winy serwera, tylko łącza.

serwer na tradycyjne 4 osoby.

Pozdrawiam, Lenart

Opublikowano

Powiem Ci tak.. Nawet jakbys kupil i by nie grali z MPC, to inni gracze by napewno grali.. Najlepiej dodaj na server jakiegos moda, to napewno bedzie grao duzo typa ;>

Opublikowano

Powiem Ci tak.. Nawet jakbys kupil i by nie grali z MPC, to inni gracze by napewno grali.. Najlepiej dodaj na server jakiegos moda, to napewno bedzie grao duzo typa ;>

Cheater - ban i tyle ... po prostu nie che żeby serw stał pusty a kasa przepadła...

Co do jakiegoś moda, to nie wiem, ja osobiście wolę czyste serwery bez żadnych modów ...

Opublikowano

jak jakiś mod to np. tylko taki że lepsze ammo jest, bo noby nie wyrabiają czasami, a potem ciężko samemu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...