Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie działający WR

tiggerson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój poprzedni temat został zamknięty nie wiem dlaczego. Proszę o pomoc. Gdy wpisuje passy i naciskam OK nic sie nie dzieje a OK nie da sie już wcisnąć... Nie mam zbanowanego kompa... Nie moge także wejść na strone www.warrock.net PROSZĘ O ODPOWIEDŹ LUDZI KTÓRZY MIELI Z TYM JUŻ DOCZYNIENIA!!! NIE TAK JAK W TAMTYM TEMACIE DEBILI!!!

Opublikowano

ziom ja tak miałem ale ja mogłem wejść na www.warrock.net i wszedlem na konto i pisze ze blocked (ban) a po 2-3 dniach znow mam ale boje sie ze dalej to bedzie ban na zawsze

Niemoge sie odczekać aż odbanują mi konto baniak1062 będzie to we wtorek 19.02.2009
Opublikowano

Omg ja tak mam na koncie z premka ... a na warrock.net pisze ze Active... Poprotu sie cos im spieprzyło ... :/

Opublikowano

Miałem tak kilka razy, wyłączyłem warrocka włączyłem znowu po kilku h i działało ^^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

masz poprostu lagi poczekaj kilka minut i będzie wszystko ok

Wystrzelajcie się na wzajem roztrzaskajcie sobie łby pierdoleni psychopaci dlaczego my , dlaczego nie możemy żyć spokojnie strach wyjść na ulice jak na jakiejś wojnie, a policję tak naprawdę to gówno obchodzi coraz częściej mordercami są ludzie młodzi ale jaki policja przykład im daje kiedy na przesłuchaniu koleś kulkę w łeb dostaje od pijanego policjanta .
  • Dodaj nową pozycję...