Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Evenye

Gość Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W dniu 27.12.2010 wprowadziliśmy parę zmian na serwerze:

- Zabezpieczono serwer.

- Naprawiono padające logowanie.

- Spolszczono Zdobycz Dzikusa.

- Poprawiono drop ze Ebonitowych Szkatułek.

- Dodano Pierścionek Zaręczynowy u Wędrujacego Domokrążcy.

- Poprawiono Questy u biologa.

- Poprawiono bug z otrzymywaniem EQ dla ninja na start.

- Poprawiono drop marmurów z mobów

- Poprawiono drop Medali Konnych w Lochu Małp, oraz dodano je do dropu ze szkatułek.

- Poprawiono Ranking na stronie www.

- Poprawiono drobne błędy w cliencie.

Wczoraj w godzinach wieczornych nastąpiło włamanie do bazy przez grupę hackerów z Francji. Pozbyliśmy się ich na dobre, konta pobanowaliśmy, serwer zabezpieczyliśmy. Poprawilismy questy u biologa. Są nieco bardziej atrakcyjne nagrody, oraz nie ma konieczności czekania 24h. Przy wgrywaniu questow mielismy problem, aczkolwiek szybko się z nim uporamy. Jeśli jest na forum osoba, ktora w miare dobrze zna się na questach, prosimy na PW. Tak samo z itemshopem, pewien skrypt nie odpowiadał. Bez obawy, wasze kody są w dalszym ciągu aktualne. Staramy się poprawiać tyle bugów, na ile tylko pozwala nam dziennie czas..

Chcielibyśmy ponadto poinformować, że wystąpił pewien bug na stronie. Podane dane w statusie serwera nie zgadzają sie z tymi, w rzeczywistości.

Do gry wymagany jest najnowszy patch!

http://www.speedyshare.com/files/25880219/Patcher_Evenye.exe 

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=33cbecd5833822505b3fd7bdc43df0b685e3adc987bb329f39474398eae0e35a-1293414822

Wykryto jeden wirus, ale zapewniamy, jest on nie grozny!

Patch wklejamy do clienta oraz uruchomiamy.

Pozdrawiamy, Team Evenye.

Opublikowano

Zaś evenye? Zaś chcesz mydlić oczy, wciskać kit że coś potrafisz? Wielkie zapowiedzi questów których nie masz i nie umiesz napisać?

Wczoraj w godzinach wieczornych nastąpiło włamanie do bazy przez grupę hackerów z Francji. Pozbyliśmy się ich na dobre, konta pobanowaliśmy, serwer zabezpieczyliśmy. Poprawilismy questy u biologa. Są nieco bardziej atrakcyjne nagrody, oraz nie ma konieczności czekania 24h. Przy wgrywaniu questow mielismy problem, aczkolwiek szybko się z nim uporamy. Jeśli jest na forum osoba, ktora w miare dobrze zna się na questach, prosimy na PW. Tak samo z itemshopem, pewien skrypt nie odpowiadał. Bez obawy, wasze kody są w dalszym ciągu aktualne. Staramy się poprawiać tyle bugów, na ile tylko pozwala nam dziennie czas..

komu ty to wciskasz? myślisz że ludzie są pierdolnięci ? To ja sobie np napisze, że napadła mnie grupa murzynów ruchaczy. I że niby wszyscy w to uwierzą?

Opublikowano

A ja sie wypowiem do twoich czynow podczas resetu:)

- Zabezpieczono serwer.Tak yhym a eq na navi i wlamanie ok.5osob z francji to nic:D

- Naprawiono padające logowanie.To wam sie chwali

- Spolszczono Zdobycz Dzikusa.A po kiego to?

- Poprawiono drop ze Ebonitowych Szkatułek.To sie przyda

- Dodano Pierścionek Zaręczynowy u Wędrujacego Domokrążcy.Ojej,bedziemy mogli brac sluby:))

- Poprawiono Questy u biologa.Najwazniejsze to questy +30lvl

- Poprawiono bug z otrzymywaniem EQ dla ninja na start.No narescie.

- Poprawiono drop marmurów z mobów.Nadal mi nic nie dropi

- Poprawiono drop Medali Konnych w Lochu Małp, oraz dodano je do dropu ze szkatułek.Fakt wiekszy:D

- Poprawiono Ranking na stronie www.Taki ranking to se w dupe wsadz

- Poprawiono drobne błędy w cliencie.Tak a ja tekstur nie mialem chodz to moze byc spowodowane tym ze brak mi pc_2 w cliencie...

A teraz co powinniscie zrobic:

-Poprawic is

-Poprawic drop zwojow egzorcysty

-Bardziej zabezpieczyc navi

-Poprawic zadania u lowcy

-Drop broni i zbroi z mobow

-Zrobic ogolem wiecej questow

-Naprawic stronke bo chodz ranking jest to tylko widac 4osoby:(

Macie jeszcze sporo do roboty:)

sstwc.jpg

Opublikowano

Navi zostalo już zapezpieczone w odpowiednim stopniu. Włamanie miało miejsce dwa dni temu. Z wczorajszymi poprawkami wszystko zostało zabezpieczone..

- Poprawic drop zwojow egzorcysty

Drop został już poprawiony 2 dni temu kolego ; )

Nie weszliście nawet do gry, a już wprowadzacie zamęt i gadacie głupoty.. Ludzie, troche rozumu.

Zaś evenye? Zaś chcesz mydlić oczy, wciskać kit że coś potrafisz? Wielkie zapowiedzi questów których nie masz i nie umiesz napisać?

komu ty to wciskasz? myślisz że ludzie są pierdolnięci ? To ja sobie np napisze, że napadła mnie grupa murzynów ruchaczy. I że niby wszyscy w to uwierzą?

W dupie byłeś, gówno widziałeś, a najwięcej gadasz. Wejdz chociaz na chwile do gry, a pozniej zacznij sie wypowiadac kolego.

Opublikowano

Netrodal

masz za duże wymagania !! wiesz jaki oni mają spam?? taki spam ogarnąć to cud bo np logowanie padlo już 1000 osub pisze że logoawnie padlo wiec wiesz troszeczke trudno

Jeżeli czytasz ten text z myszką w ręce to oznacza że jesteś jak metin bez przyszłości . Lecz

jeżeli puściłeś myszkę w momencie czytania tego textu jestś głupszy nisz sądziłem .

TERAZ myślisz czy wkleić to na swoją sygnaturkę!!!

Evenye :

RUSZYŁ??!!

Opublikowano

co jest wrzucilem patchera do folderu z clienem i teraz jak probuje wlaczyc to dupa, tylko znaki zapytania

Opublikowano

Ale ja mam waszego clienta i nadal ????????

i co zrobić??

Jeżeli czytasz ten text z myszką w ręce to oznacza że jesteś jak metin bez przyszłości . Lecz

jeżeli puściłeś myszkę w momencie czytania tego textu jestś głupszy nisz sądziłem .

TERAZ myślisz czy wkleić to na swoją sygnaturkę!!!

Evenye :

RUSZYŁ??!!

Opublikowano

Mam to samo wrzuciłem patchera do clienta od was i przy włączeniu wyskakuje mi ?????????? TAK/NIE

d41d8ef5bbc3fc0096767a343be944ec.jpg

Czy to piątek, czy sobota Bimber wygląda jak idiota.

Na ustach błyszczyk, na włosach klej, wszyscy wiedzą, że Bimber to gej.

Justin Bimber jak już wiecie to największy muł na świecie!

Opublikowano

ale mi żal z tym serwerem codziennie jest nie tak. Ja na waszym miejscu zrezygnował bym z niego, a teraz Francuzi? LOL a wgl. w sprawie patchera wyskakują ????????? chociaż wkleiłem do clienta i odpaliłem tak jak kazałeś. Myślałem że serwer będzie PRO ale się myliłem... :angry:

Opublikowano

W dniu 27.12.2010 wprowadziliśmy parę zmian na serwerze:

- Zabezpieczono serwer. /// - Jak zabezpieczono? W Jinno w eq z navi bija na wolnym... screeny http://schitti.pl/evenye/index.php?/topic/251-podsumowanie-dzisiejszego-calo-dniowego-restartu/

- Naprawiono padające logowanie. /// OK

- Spolszczono Zdobycz Dzikusa. /// Wow

- Poprawiono drop ze Ebonitowych Szkatułek. /// Ok, to się zgadza, teraz dropią ks. poli itp.

- Dodano Pierścionek Zaręczynowy u Wędrujacego Domokrążcy. /// OK

- Poprawiono Questy u biologa. /// Powinno brzmieć - "Zepsuto questy u biologa". Wiele osób na ts narzeka że nie może zęba oddać co 1h, siedziałem na tsie 35min było to koło 4 osób. Ja ząbków jeszcze nie mam, dzisiaj miałem dropić ale dropu nie ma po prostu go zepsuliście. Teraz nawet ulepszacze nie dropią.

- Poprawiono bug z otrzymywaniem EQ dla ninja na start. /// Ok, być może, nie sprawdzałem

- Poprawiono drop marmurów z mobów /// Śmiechu warte, dropu teraz nie ma żadnego, nie dropią ani ulepszacze ani itemy tylko same yangi! Kpiny z graczy, nieudolność teamu albo kłamanie w żywe oczy.

- Poprawiono drop Medali Konnych w Lochu Małp, oraz dodano je do dropu ze szkatułek. /// Nie sprawdzałem. Wystarczło mi zobaczyć drop z wbijania 29-32lvl i już miałem dość gry. Na dzikusach poza yangami nawet potek nie dropnął... odechciało mi się iść do lochu.

- Poprawiono Ranking na stronie www. /// Hoho pierwsze top5 rankingu, a reszty nie zobaczymy.

- Poprawiono drobne błędy w cliencie. /// Nie wnikam.

Poprawilismy questy u biologa. Są nieco bardziej atrakcyjne nagrody, oraz nie ma konieczności czekania 24h. Przy wgrywaniu questow mielismy problem, aczkolwiek szybko się z nim uporamy. Jeśli jest na forum osoba, ktora w miare dobrze zna się na questach, prosimy na PW. Tak samo z itemshopem, pewien skrypt nie odpowiadał. Bez obawy, wasze kody są w dalszym ciągu aktualne. Staramy się poprawiać tyle bugów, na ile tylko pozwala nam dziennie czas.. // To pracujcie pracujcie, bo dużo przed Wami...

80384400986636967106.png

58957266.jpg

Gildia - na razie brak

Lv. 0 Zelu

assassinm0.png

SYGNATURA AKTUALIZOWANA NA BIEŻĄCO

weedv.png

Jeśli Ci pomogłem, zgadzasz się z moim zdaniem, zamieściłem na forum coś, co Ci się przyda... krótko mówiąc - zbieram + ;)

Opublikowano

zelu166, a teraz popatrz grzecznie na date dodania screena.

To pracujcie pracujcie, bo dużo przed Wami...

Poprawiamy cały czas na bierząco, tego dnia poprawiliśmy tyle, ile udało nam się zrobić. Wy może tego nie zauważacie, ale takie poprawki są czasochłonne. Poprawiamy tyle ile możemy tylko.

Opublikowano

zelu166, a teraz popatrz grzecznie na date dodania screena.

Napisano Today, 01:59

Z tego co wiem do 00:00 miał byc ON, ja 10min po 00:00 poszedłem spać i był nadal off. Wnioskuję, że koło 2 już był ON stąd ten temat utworzony o 2 w nocy. Jeśli przez ten czas zabezpieczyliście serwer to bardzo dobrze.

Mam nadzieję, że poprawicie drop jak najszybciej. Nie dropi kompletnie nic poza yangami. Zajmijcie się najpierw najważniejszymi sprawami a nie duperelami typu spolszczenie zdobyczy dzikusa... już o tym gdzieś pisałem nie chce mi się tu znowu wywodzić na ten temat...

Poprawiamy cały czas na bierząco, tego dnia poprawiliśmy tyle, ile udało nam się zrobić. Wy może tego nie zauważacie, ale takie poprawki są czasochłonne. Poprawiamy tyle ile możemy tylko.

Życzę więc owocnej pracy i mimo wszystkich poprzednich wpadek dzięki za poświęcony czas i włożoną pracę :).

80384400986636967106.png

58957266.jpg

Gildia - na razie brak

Lv. 0 Zelu

assassinm0.png

weedv.png

Jeśli Ci pomogłem, zgadzasz się z moim zdaniem, zamieściłem na forum coś, co Ci się przyda... krótko mówiąc - zbieram + ;)

Opublikowano

Wiad od adriana [ azprime ]

Z tego co wiem do 00:00 miał byc ON, ja 10min po 00:00 poszedłem spać i był nadal off. Wnioskuję, że koło 2 już był ON stąd ten temat utworzony o 2 w nocy.

Serwer jest zabezpieczony. Francuziki wlazły na starych kontach, które pobanowaliśmy od razu. Żadnych szkód serwerowi nie wyrządzili.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Wiad od adriana [ azprime ]

Serwer jest zabezpieczony. Francuziki wlazły na starych kontach, które pobanowaliśmy od razu. Żadnych szkód serwerowi nie wyrządzili.

hehehe Francuzi którzy piszą po polsku, hehehe

Mam nadzieję, że zwróciliście pieniądze osobie, której sprzedaliście ten miecz. (skoro rzekomo dostał bana)

@edit I radziłbym wam zamknąć serwer i za pół roku jak się nauczycie go robić to powróćcie :)

Opublikowano

Kiedy będą dostępne pakiety w IS ?

Chodzi mi o następujące pakiety:

Pakiet Startowy Mini - Pierścień doświdczenia 7 dni , rękawica złodzieja 7 dni , szczęśliwa złota moneta 7 dni , 5x Wykrywacz kamieni metin , buty wiatru , fioletowe i zielone mikstury 50x , 200 pelerynek- 180 SM

Pakiet Startowy : Pierścien doświdczenia 15 dni , rękawica złodzieja 15 dni , powiększony skład 15 dni , szczęśliwa złota moneta 15 dni ,400x pelerynka męśtwa 360 SM

Pakiet Startowy Mega : Pierścien doświdczenia 30 dni , rękawica złodzieja 30 dni , powiększony skład 30 dni , szczęśliwa złota moneta 30 dni , 800x pelerynka męstwa , dłoń krytyka 20x , dłon przebicia 20x, buty wiatru , zielone i fioletowe 200x - 650 SM

Pakiet bonusów : 40x Wzmocnienie przedmiotu , 40x zaczarowanie przedmiotu - 320 SM

Pakiet Pelerynek męstwa - 1000x Pelerynka męstwa 180 SM

80633268303361494023.png
Opublikowano

Pisze że dodaliscie pierscionek zareczynowy u wedrujacego... nie ma go tam... czyli nie zrobiliscie chyba nic...

80384400986636967106.png

58957266.jpg

Gildia - na razie brak

Lv. 0 Zelu

assassinm0.png

weedv.png

Opublikowano

Wszystko co Azprime mówił to fake . Nic nie zsotało naprawione , nadal ulepszaczy nie skupują , nadal nie ma dropu nawet teraz ulepszacze nie dropią , 1 ch tylko czynne z pośród 5 ch hahaha . Is nie ma pakietów ceny zwiększyli i tak IS nie działa .

Kurde czy jest jakiś w końcu fajny serwer na którym można pograć ? Wciąż same do dupy serwery są .. nie ma gdzie grać .

80384400986636967106.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...