Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Auto Opk

Veritas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już napotkałem się z osobami które pytają jak ustawić auto opk: jest bardzo prosty sposób, a więc do rzeczy :

Potrzebny nam:

Warrock ; hack z opk (polecam ZeroX D3D) ; trochę czasu i odrobina rozumu.

Download:

ZeroX_V5

Najnowsza wersja z 26 grudnia (Ponieważ przez całą noc nie zaliczyłem żadnego crasha na opk player)

Wchodzimy w opcje warrocka, zmieniamy slot 4 na spacje.. (Opcje, później wchodzimy w opcje klawiszy, pokazuje nam się tabelka, przy JUMP kilkamy w nazwe (spacja) po czym klikamy przycisk " - "

(Dla czego ? po nieważ spacje musimy dać zamiast 4 slota a nie może być 1 klawisz odpowiedzialny za 2 funkcje), później po prawej stronie przy nazwie 4 Slot klikamy w "4" i klikamy klawisz spacji. Później save...

Włączamy opk;

Stawiamy coś na spacji i na prawym przycisku myszki ; ) (Prawy ponieważ lepiej rzucić lekko bo przy opk granaty czasem są 'przerzucane' i nie trafiają w cel i gdy klikniemy lewy przycisk to szansa na trafienie wzrasta gdzieś do 90% x2 granaty tak że trafiamy praktycznie zawsze)

I działa... banalne a zarazem przydatne ; )

Oczywiście można też jeśli posiadamy hack z bot stuffem tzn tak jak by klikerem to ustawiamy auto shoot i przykładowo Auto F i w tym wypadku przy 4 slocie klikamy " F ".

Liczę na jakiś + ; )

Bolerov1.png

Opublikowano

Jak jesteś masterem to nie ma problemu ale lepiej jak masz znajomego mastera żeby innych opkerów wyrzucał, chyba że masz szybkiego neta to zawsze pierwszy wszystkim granata zaserwujesz ; )

Bolerov1.png

Opublikowano

Jak jesteś masterem to nie ma problemu ale lepiej jak masz znajomego mastera żeby innych opkerów wyrzucał, chyba że masz szybkiego neta to zawsze pierwszy wszystkim granata zaserwujesz ; )

A czy rzuca nada 19:35, czy od razu?

Opublikowano

Nie klika Ci intera czyli wchodzisz tak samo jak wszyscy, później rzuca odrazu nada ale zanim wybuchnie wszystkim spawn procect znika.

Sprawdzone 100000% działa ; )

Bolerov1.png

Opublikowano

Veritas a byś mógł też wytłumaczyć dla nowych jak się ustawia z 4slota na spacje ^^ bo to jest twój TuT to ja doniego nic niedopisze

Prosze dopisz

99% idiotów czyta ten opis z ręką

na myszce xD już nie zdejmuj ZA PÓŹNO ^^

Opublikowano

Teraz zostało opisane bardziej dobitnie ;p Ale bardziej na chłopski rozum ;p ponieważ pisane językiem bardziej inteligentnym to nie każdy rozumie ; )

Bolerov1.png

Opublikowano

Właśnie zauważyłem że niektórzy nie mają wgl crashy na jakimś przykładowym hacku a inni na nim mają i na prawdę nie wiem czemu tak się dzieje.

Co do Taskera - obsługiwać potrafię alee..- gdy jest na wierzchu wszystko cacy a gdy go zminimalizuje do warrocka to przestaje działać ; )

Bolerov1.png

Opublikowano

@Veritas : Powinieneś edytować posty , a nie pisać jeden pod drugim , mam nadzieje że jakiś moderator zaraz Cię ukarzę .

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Opublikowano

Vertias masz warna za double posta

a tut fajny

Daj plusika nie bądź żyła. Ciebie nie boli mi pomoże!!!!!!!!!!!!!!!!

1. czytasz ten opis

2.jestes idiotą bo go czytasz z ręką na myszce

4.niesciagaj juz zapuzno

5.jestes idiotą bo niezauwazyles ze niema 3 punktu

6.jestes idiotą bo teraz to sprawdzales

4.jestes ślepy bo niezauważyles 3 punktu

5.jestes idiota bo sie smiejesz

6.usmiechasz sie bo myslisz ze inni tez bedą tacy glupi jak ty i skopiują sobie to na sygnature.

7.jestes idiotą bo przeczytales ten opis.

Jedz w prawo potem skręć w dól tam napotkasz taki znaczek "+" wciśnij go. Wiem ze jesteś dobrym człowiekiem wiec wciśnij plusika. Dla Ciebie to nic nie znaczy ale dla mnie to znaczy bardzo dużo. Dojechaliśmy do plusa jest pode mną o o o o o o o o zal no o o o tu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...