Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co sądzicie o obejściu easymetin'a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otoz dzisiaj gdy szperalem na necie natrafilem na obejscie easymetin ze jest za darmo... Mi to sie nie podoba bo znowu bedzie pelno botow wszedzie...Ze to jakis pajac musial wymyslec :/ piszcie tutaj co o tym sadzicie ja juz swoja opinie podalem

Zbieram +++ :)

Nie dawac minusow juz !! :D

Szkoda mi tych ludzi,dzieciakow ktorzy stawiaja - bez powodu... To tylko swiadczy o was,nie o mnie :D

Potrzebujesz pomocy ?? Pisz na pw postaram sie pomuc :]

Opublikowano

Sądzę że temu całemu teamowi się należy, wszystko robią żeby jak najwięcej kasy zbijać na ludziach.

I mam takie pytanie, mógł byś udostępnić link do strony na której takowe obejście znalazłeś?

W celach edukacyjnych oczywiście. Pozdrawiam.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Świetnie, ja sie dziwie czemu nasz mistrzowski andrzej ?

jakby juz był bezradny hoho

ja sie na tym nie znam takto zapewne bym sie posilił i cos wymyślił z tym obejsciem czy crackiem.

pewnie to coś trudnego? czy może nie... nie wiem

brakuje mi dawnych czasów w metinie z expbotem i dmg hackiem ;/

Opublikowano

Ja nie wierzę w to by andrzej nie mógł zrobić obejścia ,dostał pewnie działke jakąś od teamu bota by nie robił obejść etc... Co do tego obejścia przedstaw filmik jak działa. I mógłbyś to udostępnić lub przynajmniej dać na pw kilku osobą .

Opublikowano

Andrzej może i tylko spolszczył te wersje ale napewno potrafi obejscie zrobic i boty inne tez bo kożystałem z jego przerubeg nie sam napewno nie trzymam kciuki aby zrobil obejscie na em2 bo juz mnie nosi corac to wiecej rzeczy kreci sie w okół pieniedzy ....

Opublikowano

Nic nie wiecie. Sam kiedyś z Andrzejem i takim jednym, próbowaliśmy zrobić obejście...

Lecz błąd HS o numerze 200, zniszczył szansę na darmowego bota.

Daliśmy sobie spokój, a Andrzej powiedział że już się za tego bota nie zabiera nie ma sensu.

I tak, to prawda, on tylko spolszczył bota, a jeżeli chodzi o te patche to zwykłe aktualizacje plików z serwerami itp.

Dzięki temu że na bieżąco spolszczał i lekko modyfikował bota, dorobił się tyle plusów że 1 miejsce w TOP ma gwarantowane na zawsze -.-.

Pozdrawiam, to tyle na temat.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Uczeń
Opublikowano

A by była możliwość zrobienia exp bota mpc forum (chodzi mi tu o naszego, darmowego) na podstawie easymetin?

/Reflink

Opublikowano

da się tylko trzebaby zrobić all taką samą baze jak EM2 i podpisanie jest łatwe :)

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

odkrywcai.pngwolftamer.png

Odkrywca

Wolfer:Lubie pieski:P

Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek:

baner6.gif

Opublikowano

No ale przecież już CraftyGeek i tam jacyś lego ludzie pracują nad botem. Wiadomo że bot jest w fazie testowania tzn. tak napisał Crafity. Coś w czwartek miał nam powiedzieć więcej no ale na razie nic więcej nie wiadomo.

#JustTheWay

Opublikowano

Jezeli ktos jest ciekawy tego co znalazlem to wpiszcie sobie w google darmowy easymetin napewno znajdziecie dla ulatwienia podam ze to bylo gdzies na forum frix.pl dokladnego linku wam nie podam poniewaz nie posiadam..Ja mysle ze obejscie jest latwo zrobic,wedlug mnie wystarczy tylko zrobic tak zeby easymetin nie laczyl sie ze swoim serwerem...Mam plan co do tego ale o tym juz w krotce mysle ze mi sie uda cos z tym zrobic.. Wiec trzymajcie za mnie kciuki :D

Szkoda mi tych ludzi,dzieciakow ktorzy stawiaja - bez powodu... To tylko swiadczy o was,nie o mnie :D

Opublikowano

nie wchodźcie nawet na ta stronę to jakiś naciągacz pewnie

Nie umiesz czytac ?? Czy ja komu kolwiek kaze tam wchodzic ? Napisalem ten temat zeby porozmawiac a nie kazac komus sciagac,wiec ogarnij sie i lepiej wyjdz z tego tematu jak nie umiesz czytac...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...