Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem bo db bot nie atakuje mobkow gdy pojde na spota i wciskam start normalnie sie buffuje a potem nie wali mobkow. bije je dopiero gdy do niego podejda i go zaatakuja. co moge z tym zrobic?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pierwsze primo: poco ciagle nowe teamty? .. ogarnij sie pytaj w poprzednim a nie zaraz cos Ci znowu sie zepsuje i znowu nowy temat zamiast poszukac na forum albo napisac w poprzednim....

a co do pytania jesli masz peta to moze Ci bugowac... lub idz do miasta zdejmij eq i wloz do storage i relog

Opublikowano

@Promadd

W zakładce "Config" kliknij na "Get Coordinate" i dopiero wtedy kliknij start. :)

@down mogę tobie dać za zbędny spam. Mogłeś napisać do mnie prywatną wiadomość. Widać lubisz nabijać posty.

Ale masz rację. Mógł napisać w tamtym temacie. Ale zobacz, że tamten kazał zamknąć. A w zamkniętym nie miał jak napisać, więc zrobił nowy.

@Promadd Jak masz kilka problemów, to pisz w jednym temacie.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

dobra bede pisal w jednym temacie ale tamtem kazalem zamknac a jak pisalem tamten temat to jeszcze nie wiedzialem ze bede mial taki problem. ale dzieki za pomoc bo pomoglo. tego lepiej narazie nie zamykac bo moze bede mial jeszcze jakis problem ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png