Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem -.-

mysterio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki oto problem. Gdy już sie zalogowałem na serva do bardzo często jak wchodze do gry albo w głonym menu gra poprostu mi sie ZWIESZA Może mi ktoś pomóc ?? Bo mam dość restartowania cały czas WarRocka -.-

Pls help !!! <_<

- zaraz ide

- gdzie ?

- jeszcze nie wiem.. :DD

- odpowiedzi zaznaczajcie ptaszkiem

- a długopisem można ?

OWNED xD

Opublikowano

AMD Athlon XP 2500+ 1.83 GHz, 512 RAM. Mam kablowy internet sam nie wiem jaka prędkość... Ale przed formatem wszystko było dobrze, a gdy sformatowałem zaczeło sie "zacinać". To pomożecie PLS :)

- zaraz ide

- gdzie ?

- a długopisem można ?

OWNED xD

Opublikowano
AMD Athlon XP 2500+ 1.83 GHz, 512 RAM. Mam kablowy internet sam nie wiem jaka prędkość... Ale przed formatem wszystko było dobrze, a gdy sformatowałem zaczeło sie "zacinać". To pomożecie PLS :)

NO to tak . Prędkość łącza możesz sprawdzić na www.speedtest.pl . Nie wiem jaka może być przyczyna wiem tylko 1 Mi też się to nieraz zdarza .

warrocklogogf2.png

Opublikowano

@up

ale teraz mi to sie zdarza bez przerwy a przed formatem wogle tak nie było ;]]

- zaraz ide

- gdzie ?

- a długopisem można ?

OWNED xD

Opublikowano

Reinstalowales juz wr??? najczesciej to pomaga ale moze ci neta lagowac az do zwiechy ja tak czasem mam

Opublikowano

mi tez tak się robiło

czy net ci dobrze chodzi czy się tez tenie??

ja tak miałem, że cały net mi się ciął zadzwoniłem do gości z kablówki i okazała się, że w piwnicy jakiś akumulator się zepsuł B)

Gość mlody22pl
Opublikowano

Zobacz na dsl.cz predkośc i powiedz. Może to być error przez neta =_= .Proponuje zrob reinstal :P

Gość mlody22pl
Opublikowano

Zobacz na dsl.cz predkośc i powiedz. Może to być error przez neta =_= .Proponuje zrob reinstal :P

Edit: Sry za double post a,le mam lagi ;/

Opublikowano
Najlepszy tester prędkości to speedtest.net mierzy prawie wszystko.

To nie jest temat o speedtestach...

@topic renstall/defrag kompa zwiekszy ci wydajnosc i gra szybciej powinna isc.Na moim drugim kompie mam 1,7 proc i GeForce MX 440 i nigdy mi sie nie scielo.Czasami tylko :] Ale nie tak, abym musial restarta kompa walic xD

Już 60% :))

doctorwh01.jpg

Opublikowano

Mam ten Sam Problem !! Dopiero Po Formacie taki prblemik sie znalazl;/ A formata robilem 3 dni temu wlanczam loguje sie zawias --> Hack detected i lipa;/ 10 re instal wlasnie tera robie po to zeby rano se raz zagrac:P

Opublikowano

A ja mam ku*** taki problem z warrock,że już se nie zagram bez formata :D A formata nie chce ;/

maybenow.png

Opublikowano

Mój wujek ma kompa firmowego wszystko git procek ramy 3 GB :) szczegół.

I se tam chciałem pograć zainstalowałem a tu daje na PolandServer wybieram CQC i daje Join i nic potem mi się War Rock wyłącza <_<

nniewiemm.png

Tylko bez tego .gif

m4mz3z4%20.gif

Gość mlody22pl
Opublikowano

mhm poczekaj 30 minut to sie odpali ,albo masz konta Zbanowane .Sprobuj zalogwać sie na moje konto

dymian1918 212121d (dla was)

Opublikowano

Reinstall musi to naprawić. No ludzie mu się zawiesza a nie nie chcę się zalogować , czyli wina albo kompa albo reinstall warrock.

sygnaturawi.jpg
Opublikowano

zresetuj neta to ci pomoże też tak mam czasami

Wystrzelajcie się na wzajem roztrzaskajcie sobie łby pierdoleni psychopaci dlaczego my , dlaczego nie możemy żyć spokojnie strach wyjść na ulice jak na jakiejś wojnie, a policję tak naprawdę to gówno obchodzi coraz częściej mordercami są ludzie młodzi ale jaki policja przykład im daje kiedy na przesłuchaniu koleś kulkę w łeb dostaje od pijanego policjanta .
Opublikowano

Zrobiłem reinstal, zrestartowałem neta i nic to nie dało... A teraz robie jeszcze raz reinstal i prędkośc sciagania tych updatów 80-140 kb/s a zawsze miałem 260+ ... Ktoś moze wie jak zrobić zeby warrock mi znowu działał ?? Cały czas znowu mi sie "zwiesza" <_<

- zaraz ide

- gdzie ?

- a długopisem można ?

OWNED xD

Opublikowano

Czytaj uważnie temat.. to wszystko po formacie sie zaczeło ;] A przed wszystko mi działało

- zaraz ide

- gdzie ?

- a długopisem można ?

OWNED xD

Opublikowano

mam prawie tak samo a zmieniałeś proxy może do wr japan ??

Elo założylem swoje forum o tematyce Warrock są tam cheatsy, poradniki. bugi Link dam wam na priva bo nie chce dostać bana za reklamowanie forum

Opublikowano

Mówie o naszym WR w tego co grają polacy a nie wr japan ;] Po formacie zaczęło sie ścinać..może ktos pomóc ???

- zaraz ide

- gdzie ?

- a długopisem można ?

OWNED xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...