Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Premium

MrBest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taką dziwną sprawę ponieważ gram już w wr długo więc postanowiłem kupić sobie premkę na 30 dni najprawdopodobniej brąz tylko nie wiem jak ją kupić,aktywować itp... Czy mógł by mi ktoś dać tuta jak kupić i zaktywować premkę brąz?

Będę mieć wszystkie mapy, px i all bronie z item shop oraz super mastera z px?

ile kosztuje premka brąz? (chyba 22zł)

Od jakiego lvl-a warto kupić? Myślę że od 16.

Za info będą +

x.jpg
Opublikowano

Kupić możesz na Allegro a wpisuje się go w ESN na stronie warrocka po zalogowaniu się

Będziesz miał wszystkie mapy a px i bronie będziesz mógł kupić za dinary

Co do ceny zobacz na allegro ale chyba okolo 22 zł

Ja bym kupił od 21 bo wtedy możesz kupić MP7A1 a jak dla mnie jest to najlepsza broń

Opublikowano

1.Kup ze stronki playspan .... za paysafecard /// Jak będziesz mial tego koda [do premki]

to wchodzisz na swoje konto na warrock.net i tam gdzie pisało LOG IN [nad] bedzie ramka i bedzie pisalo REDEM CODE , pozniej wybierasz "typ" kodu np ESN.

Tak wszystkie px , bronie itd. bedziesz miał jak je kupisz za dinary :DD

Opublikowano

Sposobów na zakup premki jest dużo.

1. Możesz kupić na Allegro

To jest ukryta treść, proszę

Dostajesz po kupnie kod ESN, logujesz się na stronę WR, wybierasz swoje konto po lewej i dajesz "Reedem Code". Tam wklejasz kod.

2. Możesz kupić Paysafercardem (poszukaj w googlach, wszystko znajdziesz dosyć łatwo).

Sposób jest tani i łatwy. Kupujesz kartę na najbliższym sklepie i wpisujesz go na stronę.

Premka wyjdzie około 16-17 zł.

Będziesz mógł kupić wszystko w Item Shopie (bronie wszystkie jeśli masz wymagany lvl), odpalać wszystkie mapy itd.

Dostaniesz też 22k dinarów.

Warto kupić od 16, ponieważ od tej bariery możesz kupować w IS Famasa, M60 itd.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

albo moim zdaniem najlatwiejszy sposób:

pujdź do sklepu w którym sprzedają paysafecard, możesz to sprawdzić na tej stronie http://www.paysafecard.com/pl/ wpisujesz swoją ulice i miasto/wieś i wyszukuje ci najbliższy punkt sprzedaży

mozesz kupic ja za 20, 50, 100 i 300 zł, za 20 zl kupisz 400g1 ale ostatnio PLN dościgną troche dolara i za dwa kupione paysafecard'y kupisz 1200g1 (chyba dawno nie kupywałem)

jak już masz paysafecard'a to na nim jest cod PIN, żeby kupić g1 czy premke logujesz sie na warrock.net, wybierasz ile checsz g1, wybierasz metode platności paysafecard, pojawia ci sie stronka i w wolne miejsca wpisujesz cod PIN z paysafecard'a, potem wchodzisz na konto i juz masz g1

a żeby upić preke to wchodzisz w zakładke Buy Premium w macetplace, wybierasz premke (najlepiej gift bo dostaniesz promocod bez pisania ticketa a aktywujesz jak zwykły promocod) po wybraniu premki pstępujesz tak samo jak w g1 czyli, metoda platnosci paysafecard, wpisujesz cod PIN, wchodzisz do Radem Code, aktywujesz cod na premke i cieszysz się premka

dodam taie coś:

premium bronz 30 dni - paysafecard 20zł

premium silver 30 dni - paysafecard 40 zł

premium gold 30 dni - nie jestem pewien ale chyba starczy 50 zl ale dla pewnosci wez za 60zł

a dalej sam se doliczasz np. premium bronz 60 dni 40 zł, premium gold 60dni 120 zł albo 100zł zalezy jesli na 30 dni da sie kupić za 50 zł

a co do pytan w poscie to najlepiej od 21 ale mozna tez duzo kupic na 16 i 11 i tak bedziesz mógł tworzyc roomy ze wszystkimi mapkami i kupić wszystkie px'y (bo one nie maja ograniczenia lvl)

Opublikowano

Tylko nie wiem po co refresh. Wszystko podajemy ci na tacy, a ty w dalszym ciągu tylko odświeżasz temat.

Żebyś chociaż napisał po co go odświeżasz ? Wytłumacz jaki jeszcze masz problem, w przeciwnym wypadku temat po prostu zamknę.

Wszystko masz pięknie wytłumaczone...

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

@2x up ? " w razie czego kup za 60 zl " - Jak sa limity, przynajmiej u mnie 20,50,100,200 ;/ A ty możesz normalnie ile chcesz czy wtf ?

@up :DD On zaraz ci odpisze "F5" :DD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...