Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Bugowaniem Postaci Na Koniku I Bez Konia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich fanow zjeba*** gry Metin 2.

Problem jest taki, że na jednym serwerze którym gram jest problem z końmi i zbugowanymi postaciami. Jeśli chodzi o konie to już wyjaśniam:

Teleportując się byle gdzie ( czy to do m1 czy to na pustynie czy na BO) buguje nam się postać ... może ktoś wie dlaczego ? czy jest to związane z końmi ?

Jeśli chodzi o postacie to już pisze :

Praktycznie tak samo jak z koniami. Teleportując się do byle jakiego miejsca buguje nam się postać .. wie ktoś może dlaczego ?

Team walczy z tymi problemami od przeszło 2-3 miesięcy i nic. A serwer jest naprawdę świetny ;)

PROSZĘ O JAKA KOLWIEK POMOC o.O !! DAM TYLE + ZE NIE UDŹWIGNIESZ ;) !!

Pozdrawiam i dziękuje za pomoc B)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hmm może po prostu serwer świeży i jeszcze nie dorobiony albo jakieś są błędy w bazie danych. Skontaktuj się z teamem i poproś o reset serwera.

dudlaksyg01.png

l75.png

Nie wiesz jaki to serwer? Kliknij

Opublikowano

Hmm może po prostu serwer świeży i jeszcze nie dorobiony albo jakieś są błędy w bazie danych. Skontaktuj się z teamem i poproś o reset serwera.

ty czytasz co on pisze? <_< pisze, że team 'robi' to od 2/3 miesięcy i nie mogą tego zrobić. czytaj uważnie. <_<

@topic: jak 2xUP, popróbuj z tamtymi tematami.

bearsjw.jpg

Sygnatura wykonana przez Mephisto1994. Dziękuję.

35868u.gif29476.png

Jebutnij

delete.png. :)

Opublikowano

tak jak powiedziałem każdy dostanie + za cenne info :rolleyes: napisałem na forum ale ehh.. szkoda słow trzeba czekać. Chcą zamknąć serwa i naprawić te bugi <_< zobaczymy co będzie :mellow:

A tak jak już jestem przy temacie ( nie będę robił nowego tematu ) możecie mi powiedzieć skąd wziasc pliki serwerowe clienta 2010 r ? I czy one sa tak jak by darmowe tzn takie jak 2008 ze można je edytować ? sa nagrody za info ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png