Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Hosting Dla Userów Mpcforum I Innych.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hosting Plików

Witam Drogich internautów.Pewnie jesteś zdenerwowany,gdy powoli ściągasz plik,który Cie interesuje.

Postanowiłem zrobić dla was miejsce na mojej stronie nie używam jej,ale uważam,że wam i mi się przyda bo

też interesuję się metinem.

Strona

Mcncc.pl Oferuje wam userzy darmowe wysyłanie i pobieranie ze strony z szybką prędkością i nie ograniczonym miejscem.

możesz pobierać jednocześnie kilka plików jak i wysyłać.Przyda wam się to na przyszłość ponieważ jak sami wiecie inne hostingi mają reklamy i musisz oczekiwać aby pobrać plik.

Nie dosyć,że czekasz to jeszcze jeden plik jednocześnie i z wolnym transferem.Od teraz to się zmieni strona Mcncc.pl.Oferuje darmowe umieszczanie plików i pobieranie ich

z szybką prędkością.Za Darmo.Dla ciebie i dla mnie.Od teraz wysyłajcie pliki na stronę Mcncc.pl.Reszte jak to działa zobaczcie sami.Opisze wam tu w skrócie

wysyłasz plik i otrzymujesz link do pliku.I przekazujesz innym by se pobrali.Ilość miejsca na stronie jest nieograniczona wiec dla każdego starczy.Można wrzucać pliki o dowolnym rozmiarze.Pozdrawiam Administrator.Wkrótce dodam logo mpcforum na stronę główną by userzy nie myśleli ,że reklamuje strone.Tylko jeszcze muszę się spytać Administratora czy jest możliwość umieszczenia logo Mpcforum na Stronie Mcncc.pl.Dziękuje Za Uwage.Mcncc.pl

Opublikowano

@dadulek6

Chyba żartujesz ;)

@TOP

Świetnie, że coś takiego powstało, może powinniśmy zrobić przegląd popularnych tematów i powrzucać tam najciekawsze pliki, żeby się nie trzeba było męczyć z jakimiś megauploadami :)

Opublikowano

Up.Trwają prace nad skryptem pod zdjęcia.Możliwe,że dzisiaj dodam + w menu będzie taka opcja "Hosting Zdjęć".

Jakiekolwiek problemy ze stroną proszę zgłaszać.Natychmiastowo ekipa poprawi skrypt i przywróci stronę do odpowiedniego stanu.