Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w tym temacie chce wytłumaczyć pewnej osobie że nie jestem scamerem tylko on w najzwyczjniejszym stopniu idiotą

otóż z około 3 miechy temu gdy zaczynałem juz rozwijać swoją pierwszą postac na behepa osoba o nicku _grzyb_ tylko że po rusku

zaproponowala mi wymiane

moj nuker ff

za jego glaviera

bardziej ff i dał mi +200kk jednak glavier miał staty byle rozdane i 300/300

a wiec bylo dla mnie na rękę wziełem z chęcią. Gdy ja rozwinełem postać o 76-80 okolo dość sporo lvli wbiłem set dobry

tamten osobnik poprosił mnie o odmiane, szczątki mojego nukera. Zmieniony bulid który został zmieniony z her/fire/cold został rozwalony

gracz poprosił o odmiane stwierdziłem że nie przywiązałem sie do full stra glaviera, wtedy gracz _гриб_ <grzyb> zaproponował mi wymiane

Mój byly nuker

Warrior <totalne 0 nie ff skile 80> 89 lvl miał

Wizz 80 ff do 80

+avatar i kolejne 200kk

Stwierdziłem że bardzo korzystna wymiana i znów sie odmienilem oczywiscie moj nuker po raz kolejny miał 300/300 sp o ponad 150k mniej i ten sam lvl

Przy wymianach гриб nie dał mi sa ani do warriora i wiza a miał oddac i mnie okantował

Z kolegą matysem stwierdzili że go oscamowałem i nie dadzą mi sa i nic...

Postaci mam do dziś jedną użytkuje szanowny ZiomQ przekazałem jemu na dobry start

3/4 Graczy Behepa usłyszało jak to ja rasowo okradam konta i naciągam ludzi a potem scamuje i czy przy takiej sytuacji mam czuć się scamerem prosze odp

Ponieważ ten gracz po 3 miesiącach gry nadal każdemu wpaja to gówno do mózgu. Czy wy zawodowcy uważacie to za scam czy za brak mózgu tamtego gracza prosze o odp bo nie wiem kim jestem ;] oczywiście link do posta tego dam jemu żeby przeczytał opinnie i jeżeli odpiszecie jaki ze mnie mocny scamer to będę się wstydził :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ichigohollowimg.jpg

Przed chwilą ruszyłem a blisko już końca

Opublikowano

robiłeś to co chciał jak kukiełka. on Cię ojebał.

do dziś mam wiza

warriora dostał kolega kase i avatara mam nie czuje się ojebany tylko wychodzi na to że kto jest scamerem?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ichigohollowimg.jpg

Opublikowano

skoro nie dał Ci sa to on o.O chyba logiczne, że jak nie dotrzymuje "deal-u" to jest scammerem. Nie wiem czemu masz do dziś i nie zmienił o.O

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

skoro nie dał Ci sa to on o.O chyba logiczne, że jak nie dotrzymuje "deal-u" to jest scammerem. Nie wiem czemu masz do dziś i nie zmienił o.O

ponieważ to rasowy idiota :) człowiek który żyje w swoim świecie jak jego kolega. Są lubiani w internecie i tyle raz właczył "matys" konferencje jak gadałem z nim z kolesiami z reala to gnili że nawet w wakacje głowwy przez okno nie wystawia. To osobniki które nie mają real life i proboją niszczyć innym gre a wiec jedna opinia na to że on jest scamerem tak z 5 i może ten osobnik zrozumie że nie ja jestem scamerem a on

@down kolejna opinia że ja czy on jest scamerem? możesz sprecyzować :D bo na tym mi najbardziej zalezy

swojego nukera mam oczywiscie też ;d nuker ma sa itp ale 2 acc nie mają

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ichigohollowimg.jpg

Opublikowano

Gościu ładnie Cię wy...jał. Z każdą wymianą coraz lepiej, a te SA to już całkiem.

Takie jest moje zdanie :)

vinners.png

Flash xbox 360 do najnowszej wersji iXtreme LT + 2.0 w Bartoszycach

Wszystkie napędy tylko w wersji PHAT

Info na PW lub GG

Opublikowano

Troszke sie bogubiłem ale z tego co wyczytałem ty mu dałeś wysztko a on tobie nie dał sa ale jesli dal ci passy i mozesz wbic na konto to najlepiej wyzuć mu wszystko co ma albo przelóż na nowa postac i zacznij od nowa przygode z Silkroad , ponieważ to on Cie oszukał

Możliwe że źle zrozumiałem posta :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...