Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Ps3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Otóż zastanawiam się nad kupnem PS3. I teraz do was. Gdzie najlepiej kupić Ps3? Chciałbym jeszcze kupić telewizor w okolicach 3 tysięcy. Rozmiar pokoju 3,5 x 3,6 ( Gdzieś w okolicach tego )

Wisi mi to czy dasz mi - czy +. Wolę abyś kliknął na brzuszek pajacyka. Oto strona www.pajacyk.pl

Opublikowano

Najlepiej w sklepie. Tam zawsze masz gwarancje , i że Cię nie wykiwają ;] A telewizorek, kup Sony albo Sharpa ;]

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Opublikowano

W Media Markt są chyba najlepsze promocje. TV do konsoli najlepiej marki LG, ponieważ są bardzo dobre jakościowo. Oczywiście kupuj LCD, a nie plazmę ponieważ one się kompletnie nie nadają. Jeśli planujesz wydać 3 tys na telewizor to 42 calowy powinieneś spokojnie kupić, choć nie wiem czy aż tak wielki będzie Ci potrzebny. Wybór należy do Ciebie :)

card.png

Opublikowano

Hmm, a jeżeli mam wydać na konsole 1,3 zł. Jaką pojemność dysku powinienem wybrać, i ewentualnie jaką grę? Wszystko mam zamiar kupić przed wakacjami ( Tak w okolicach czerwca ). No i wtedy sobie popatrzę na te telewizorki i konsole. A telewizor w jakim sklepie najbardziej opłaca się kupować telewizory?

Wisi mi to czy dasz mi - czy +. Wolę abyś kliknął na brzuszek pajacyka. Oto strona www.pajacyk.pl

Opublikowano

Też Media Markt. Za 1,7k ostatnio widziałem 32 cale LG na promocji. PS3 jest sprzedawane w różnych bundle packach więc jak dobrze trafisz to będziesz mógł sobie wybrać jak będzie ich kilka. A dysk dobieraj wg twoich potrzeb.

card.png

Opublikowano

Hmm, a jeżeli mam wydać na konsole 1,3 zł. Jaką pojemność dysku powinienem wybrać, i ewentualnie jaką grę? A telewizor w jakim sklepie najbardziej opłaca się kupować telewizory?

Za tyle, to spokojnie kupisz wersję 320 GB :) Na zakupy polecam, zresztą było już wspomniane, Media Markt. Telewizor kupisz Full HD 32 calowy kupisz do 2,300 zł.(zależne to jest od sklepu no i promocji)

Opublikowano

No to za konsolę dziękuje, ale jeszcze telewizor. Ile najlepiej cali, jakiej marki oraz jaki telewizor do Fify ( Jakoś ostatnio polubiłem, chociaż jej nienawidziłem). Jak mogę prosić to jakieś zdjęcie telewizora z ofertą.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Dzięki za strone. Spośród kilku wybrałem ten ( 3096 bo nie będę płacił za ten sam telewizor 3500 )http://www.neo24.pl/telewizor-sony-kdl-46ex401aep.html?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2010-12&utm_content=59525

Poczytałem pare opisów tego telewizora z wielu sklepów i na kilku było iż telewizor nadaje się do oglądania filmów, gier itd. Co o tym myślicie? :) ( Po zakończonym temacie każdemu stawiam + żeby nie było )

Opublikowano

TylkoKomentuje, Nie jestem jakimś tam koneserem/znawcą w dziale RTV i AGD, ale uważam, że to dobry telewizor(ma wszystkie funkcję jakich ja potrzebuje^^). Na pewno trafiłeś w cenę. W niektórych sklepach jest trochę droższy.(promocja go nie wzięła pod uwagę:P)

Opublikowano

No wiem że nie jesteś ale może jakiś inny użytkownik wie ;) . Jak na razie muszę grać w Fifę na Piecu :( I mnie to dołuję gdyż grafika jest przerażająca... No nic.

PS.

Ja wchodzę gdzieś tak między 18:00 - 5:00. Jak mi się przypomni. Bo tak to sobie gram.

Pozdrawiam

(Przypominam iż pod koniec tematu daje za " każdą wypowiedź +'sika)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...