Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wa200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie zastanawiaj sie kup wa2000 dlatego bo jest "zastępcą PSG" strzela tak samo szybko ale jest celniejsze i czesciej bierze za hita (podam cytat razora: " w 97% bierze na hita") tak kupuj wa2000, bardzo dorba snajperka a jak masz croosh hair to mozesz z nia jechać jak ze strzelbą, a co do dragonuvna to nie lubie go, moze i jest szybki ale celność do dupy i za 2 hity ale częściej za 3 (wiem bo gralem nim jak pierwszy raz sie pojawil w wr

pomogłem?? daj plus :)

ps. to WA2000 nie WA200

Opublikowano

Dragunov to beznadziejna broń, nic im nie wyszła strasznie wolna i w ogóle do dupy jest. Jedyny plus to taki, że ma dużo ammo w magazynku.

Wa200 tez nie najlepsza, trochę jej brakuje do psg.. Moim zdaniem psg tak czy siak wygrywa...

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Ja mam WA2000. Więc chyba wiem więcej niż wasze filmiki i jakieś powiedzenia razora. NIE POLECAM. To jest gówno. Szybsze od psg, ale z psg da się bez problemu trafić. A tym? No daj spokój. Czasem kucając na marien kolo mnie nie widzi i 10 strzalami go nie trafie. M24 lepsze! Moje 500 G1 zmarnowane. Nie kupuj tego dziadostwa. Podniecają się tylko Ci, co tym nie grali.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...