Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[2Pytania]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 2 dwa pytania daje plusy jak ktoś pomoże.

1.Nie wiem jak na BG wyskakiwać z helikoptera lub samolotu ze spadochronem wiem że się da bo widziałem gości którzy tak wyskakują.

2.Jak lecę samolotem i inny gość zamną i chyba mnie namierz bo umnie pisze "lock on" czy jakoś tak i najczęsciej mnie zabija

Z góry dziękuje za pomoc.

Opublikowano

Hmm tego już nie pamiętam, ale z tego co wiem to są to te większe samoloty i helikoptery... Nazw już nie pamietam... Dawno temu grałem tryb bg.. teraz już tylko cqc preferuję ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Co do pytania 2 to lock on jest to auto namierzanie,jeśli widzisz takie coś to na 100% zostaniesz zabity,chyba że zdązysz wyskoczyć z samolotu.

65339939328376711656.png

//nie umieszczamy gifow w sygnach

Opublikowano

1, PYTANIE

jest taki helikopter, on ma 2 śmigła (czy coś takiego) i on ma duzo miejsc i jak lecisz to musisz nacisnac np 3-7 i wychodzisz

kilerek1pl.gif

Na tym nie Hackuje !

Heh Od Dziś Zbieram + :)

10 postów [X]

25 postów [X]

50 postów [X]

75 postów [X]:)

100 postów [ ]

125 postów [ ]

150 postów [ ]

175 postów [ ]

200 postów [ ] Kiedyś się uda !

+

Opublikowano

Nie można być pilotem. Przesiadasz się na któreś z miejsc, wyskakujesz i naciskasz Spację.

I lecisz ze spadochronem ;)

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

tak koledzy up wyjasnili 1 pytanie a co do 2 nie jestem pewien o co ci chodzi, chyba o to - tak jak koles leci za tobą to może cie namierzać i wtedy jego rakiety same do ciebie leca dlatego dedasz (wiem z takiej sytuacji cieżko jest wybrnąć) ale czasem sie udaje xD

wow sorka za duble posta bo cos mi sie spie***ylo ze serwer jest obciąrzony (nie wiedzialem ze ten post wyzej sie napisal) sorka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...