Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przestancie Spamowac

Socom95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. wiem że narażam się na warna ale muszę to napisać. PRZESTAŃCIE SPAMOWAC tematami typu co kupic za g1 jaki zestaw itp.! to już denerwuje, a naprawdę nie jest to wielkim wysiłkiem stworzyć sobie np. taki zestaw dla assa. mi się podoba famas do tego kupie jakas bron np. co ma duzo ammo bo famas jest szybki czyli dla mnie m60. dalej...tbomb i adrenaline. na 2 slot mp5k. dla snipera to może być aw50f i flesze(bo sniper campi) i tbomb. jak chce sniperem isc na 1 linie to aug i adrenalina. teraz medyk. mp7a1 i cos na bliskie odległości hmm...scorpy. oczywiście medic boxy i jeszcze jakiś "grat" typu np. granat na change 6slot.

widzicie takie zestawy można samemu zrobić w kilka min. a nie pytacie się innych, jak to jest wasz wybór. podobają ci się takie bronie to je kup. to jest tak samo jakby ktoś na jakims forum napisal. na jaki kolor pomalować pokój?

Pozdrawiam1! ;]

snikersproject1.png
Opublikowano

Ale tego jest już tyle że wystarczy poszukac i zestaw dla np. medyka się znajdzie!!! a nie piszecie "5 tys razy" to samo. to jest podobnie jak kiedyś ze scope do wr. niby też po to jest te forum żeby takie rzeczy dawać itp. ale tego już tak dużo było że warny za zakładanie tematów ze scope byly.

snikersproject1.png
Opublikowano

Ehh cóż taki już jest ten dział..

Kiedyś była moda na tematy która broń lepsza itp.. teraz jest moda na takie tematy..

Szczerze mnie też juz to denerwuje ale wytrwam bo lubię moderować ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

no dobra. postaram się wytrwać ale PROSZĘ WAS, to nie jest problem sam sobie stworzyć taki zestaw, a sprawia to większą frajde! ;D

snikersproject1.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...