Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ile Kosztuje Szablon U Aziznatour

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Can you give this page for MPC ?

Z tego co pamiętam, to Evenye ma taki sam.

Dogadaj się z Adminami, skąd to mają :)

Opublikowano

Radzilbym tej strony nie wstawiac , ona jest z nielegalnych zrodel z tego co wiem.

I jest dosyc wysoka kara za wstawianie jej podrob. Tyle ode mnie .

Boże, naprawdę straszycie użytkowników tego forum i osób które "przywłaszczyły" sobie stronkę www tego Pana.

• Od kiedy Ten Pan rozumie j.Polski, a mówi po Angielsku? Dowód ? Ktoś tu napisał coś po Angielsku z zapytaniem ile kosztuje stronka? :) Bo Pan się wypowiedział o kontakt do niego :)

Jego Pro Strona ma naprawdę dużo wspólnego z jego zaawansowaniem dotyczącym tworzenia stron. Dowód:

To jest ukryta treść, proszę

Brak Meta Tagów, trudno go więc znaleźć w wyszukiwarce, oraz ten "szablon" chyba taki Pro Elo Elo powinien sam pisać strony a nie korzystać też z czyjejś pracy, spójrzcie na zielone podpisy :) instrukcje do szablonów;) no chyba że sam sobie podpisuje ale to trzeba być idiotą :D

Następny Punkt:

• Panu Aziznatouro'wi nie przysługują żadne prawa ochrony własności dopóki niezarejestruje tego w Europejskim Urzędzie Patentowym, przykro mi lecz tam nic o nim nie ma,więc jego szablon jest bez praw.... Może i napisał, ale to ja dam 1000zł za pierwszy rok ochrony i to ja będę mieć pełne prawa do tego. Więc sami zdecydujcie kto tu ma jakieś prawa... Ile było takich sytuacji że ktoś zapomniał coś zarejestrować i padł ofiarom kradzieży a do tego musiał zapłacić odszkodowanie :)
  • Oraz gdy Patent/Wynalazek zostanie wprowadzony do sprzedaży traci jakiekolwiek prawa własności i podlega możliwości modyfikacji, czemu? Ponieważ nie jest już to patent "tajny". Oczywiście traci prawa tylko na terenie kraju gdzie został wprowadzony do obiegu :P
  • Można też brać pod uwagę Licencje, lecz Pan żadnej nie ma, jeśli Pan chce mieć licencje proszę złożyć wniosek do EUP o ochronę Pana pracy, wtedy może Pan działać. Tak nie ma nic o Panu, więc podziękujemy...

Dane Dotyczące tego Pana:

Po mailu widzę że pracował w gf, ok. Jeżeli jest to praca z której czerpie teraz korzyści, a stworzył ja dla GF, to GF ma pełne prawa do tego i teraz sam kradnie swoją pracę. Czemu? Bo zapłacono mu za to, a zrobię temu skurwielowi na złość i przeszukam cały biuletyn GF aby znaleźć jakieś powiązanie :)

Porównajcie sobie:

z

I powiedzcie mi kto tu kradnie :)

I to pewnie też jest jego szablon bo jakiś taki podobny do tego co wszyscy używają:)

http://www.cabal.de/

http://www.airrivals.net/ <-----Przyciski przeniesione na górę, ranking po drugiej stronie. Dużaaa zmiana....

Nie chce mi się dalej szukać, ale powiem wprost zmienił troszkę wygląd Metin2.pl i teraz myśli że ma do tego prawa.

Edytujcie cały szablon, zmieńcie obrazki + miejsce buttonów i już wam może co najwyżej zrobić *****, bo nawet do tego niema praw wpisanych w EUP... Tyle ode mnie

@@Edit:

Do pana który myśli że ma władzę....

לך תזדיין

admin2r.png
Opublikowano

azinatour ma 18 lat co on nam zrobi myśli że jest pełnoletni to może coś zdziałać ida w poniedziałek z tym na policje czy to jest wgl legalne

Za Pomoc Proszę żebyście mnie nagradzali 5 i +

Opublikowano

Szablon to koszty rzędu 200$ (dolarów). Autor ma pełne prawo do pozwania osoby, firmy, która korzysta z jego dzieła, tworu bez wcześniejszego uzgodnienia warunków używania produktu. Co innego, gdy coś sobie kupimy w sklepie, a co innego gdy sobie skopiujemy(ukradniemy) z niewiadomego źródła. Prawo Autorskie chroni projekt o samego pomysłu, poprzez proces tworzenia do samego wprowadzenia produktu na rynek, a także podczas już samego istnienia i używania produktu. Czyli nie jesteście bezkarni i mam taką cichą nadzieje, że się w końcu na to nadziejecie, będziecie mieli przynajmniej jakiś przykład i podstawę do tego, aby się ogarnąć.

PS. Aziz your works are amazing.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Szablon to koszty rzędu 200$ (dolarów). Autor ma pełne prawo do pozwania osoby, firmy, która korzysta z jego dzieła, tworu bez wcześniejszego uzgodnienia warunków używania produktu. Co innego, gdy coś sobie kupimy w sklepie, a co innego gdy sobie skopiujemy(ukradniemy) z niewiadomego źródła. Prawo Autorskie chroni projekt o samego pomysłu, poprzez proces tworzenia do samego wprowadzenia produktu na rynek, a także podczas już samego istnienia i używania produktu. Czyli nie jesteście bezkarni i mam taką cichą nadzieje, że się w końcu na to nadziejecie, będziecie mieli przynajmniej jakiś przykład i podstawę do tego, aby się ogarnąć.

PS. Aziz your works are amazing.

Trochę przesadziłeś z tą ceną.

Sądzę że za 50$ mógłbyś ją mieć dla siebie =)

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Chlopaki idzcie na policje oni wam powiedza co jest legalne a nie .

Ja sam mialem kilka pytan i co 2 to inna opinia. A wsprawie internetu to ktos inny sie tym zajmuje.

wakow9.png