Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanie co do blokowaniu HackShield. Niby zablokowałem Programem Lock z tego Topic

http://www.mpcforum.pl/topic/253208-downloadfishbotblok-hscpu-limit-a-to-wszystko-dziala-na-pl/

kiedy włączyłem injector ustawiłem właczyłem Obejscie i Wyskoczył mi bład Hack Shield i pisało o Injector oo nazwie programu itp czy za

dni lub wcześniej dostałem bana ? :mellow:

Opublikowano

jest 50% ze dostaniesz.

Ale ja nie dostałem to ty tez nie powinnles

tak myśle że nie Dostanę kolega też tak miał lub podobnie i bana nie dostał :D

mam nadzieje że bana bana nie bedzie ;]

Opublikowano

Nie powinienes, Lecz Eq na inna postac, najlepiej przez wyrzucanie i podnoszenie z ziemi:)

Ja nie dostalem za to bana, bo jesli z tego rozumiem, Nie włączyłes jeszcze NP fishbota, tylko INJECTOR i obejscie(metina?)

jesli tak to nic nie powinno sie dziac, ale taka mala oslona jest wywalenie metina z komputera, bo jest szansa ze jeszcze logow nie wysle;.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie powinienes, Lecz Eq na inna postac, najlepiej przez wyrzucanie i podnoszenie z ziemi:)

Ja nie dostalem za to bana, bo jesli z tego rozumiem, Nie włączyłes jeszcze NP fishbota, tylko INJECTOR i obejscie(metina?)

jesli tak to nic nie powinno sie dziac, ale taka mala oslona jest wywalenie metina z komputera, bo jest szansa ze jeszcze logow nie wysle;.

Pozdrawiam

Masz Racje włączyłem INJECTOR i obejscie metka masz racje.Ale na wszelki wypadek Przerzuciłem eq Thx za odpowiedz :P

Opublikowano

Miałem identyczny błąd lecz nie dostałem bana ale jak było wyżej możesz go dostac po miesiącu/ dwóch .

Zbieram +

Postać na PL'u

Nick: Erox

Lvl : 78

Klasa : Wojownik Body

Serwer: Candia (s21)

Królestwo: Jinno

Postać ukradli :D

Radze nie podawać w sygnaturze swojego nicku i serwera jesli pozniej piszesz ze uzywasz fb na forum. :D

stracilem 40 lvl ^^

Opublikowano

To chyba Naprawde zablokowany jest HS :P

@P Teraz jak włączam Metka To mi Detected Hack wiec nei ma szans zeby mi postać zbanowali ;d

a do tego Przelotne Ip ;d