Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Evenye - Dodatkowa Informacja

Ev0oL21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Azprime na forum Evenye napisał :

Cytat :

"Witam. W dniu 26.12.2010 będą przeprowadzane na serwerze prace konserwacyjne. Zamierzamy wprowadzić zabezpieczenia, poprawić questy oraz zrealizować resztę do końca. Prace zostaną zakończone wieczorem. Poinformujemy Was o zakończeniu działań.

Pozdrawiamy,

Team Evenye. "

Mamy nadzieję, że wszystko będzie działać jak należy do wieczora.

Link do tematu :

http://schitti.pl/evenye/index.php?/topic/106-prace-konsereacyjne/

" Jakie to prawo kruche skoro łamie je buchem "

spiderew.gif

evol.png

Opublikowano

Ale kto Ci każe czekać, jak Ci się nie podoba to po co wgl się tym interesujesz ?

" Jakie to prawo kruche skoro łamie je buchem "

spiderew.gif

evol.png

Opublikowano

dolaczam sie do pytania ,, JuszJestem'' : D chcial bym poznac godzine otwarcia bo calutki dzien sie nudze !

Na serwerach gram pod nickiem NoVy :)

Metin2.PL 25 Syriusz 57 lvl off/on

Opublikowano

Panowie i Panie jeśli dziś zrobią na szybkiego i mają być błędy to dajcie im lepiej więcej czasu:):)

Ja też bym chciał już grać ale to nie pomoże im jeśli będziemy marudzić niech sobie sprawdzą wszystko tak aby się trzymało kupy.....

Pozdrawiam....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tylko ze to moze nie wyjsc im, bo moge sie zalozyc ze nie maja serweru do testow, wiec wszystko musza robic na orienta, bo jak wloncza przetestowac to kazdy wbije na serwer i beda narzekania.Na 100% nie bedzie sie im chialo robic backupa, usuwac konta,wylaczyc strone i testowac bo zaraz by byl placz "gdzie moje konto""rzal wtf wloczyli serwer i nie ma kont rzal rzal"

Opublikowano

Może tym razem wywiażą sie ze swoich zoobowiazan :P

@DOWN

Wkurwia mnie twoje pierdole na tematy o ktorych nie masz pojecia. 70% serwerow ktore wystartowly na MPC mialo problemy ale jakos sie rozbujaly. Myślisz ze na Eleneor nie bedzie problemow na poczatku to jestes w bledzie beda. Ja czekam na ten serwer i moim zdaniem bedzie zajebiscie. idz sobie pogadaj na temat Eleneor skoro jestes tak napalony na niego jak widac w sygnaturze.

@EDIT:

Mam w dupie te wasze minusy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...