Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy Można Wypełniać 2 Razy Reklamę Za 87 Sm?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Otóż chciałem się zapytać, czy można jakimś sposobem wypełnić drugi raz reklamę z Auto Insurance, czyli za 87 lub 81 SM.

Udało mi się na samym początku wypełniania reklam zrobić takową reklamę i zarobić w dzień nawet 250 SM, ale niestety, teraz mam pewien problem.

Tutaj dowód na to, że udało mi się kiedyś wypełnić takowe reklamy:

38392200617905805435.jpg

Teraz, gdy próbuję wypełnić kolejny raz te same reklamy, mimo kolejnej zmiany IP (nowego konta AOL) wyskakuje mi ten błąd po wypełnieniu formularza:

28254776231925699050.jpg

Wynika z tego, że strona ta w jakiś sposób nie tylko zapisuje sobie IP (bo to można by było obejść), ale również zostawia znak w komputerze :(

Czy zna ktoś jakiś sposób, żeby takowy błąd nie pojawiał się po wypełnieniu formułki?

Nie pytajcie się czy wszystko dobrze wypełniłem, bo wprowadziłem nawet prawdziwy adres :D

Z góry dziękuję B)

Opublikowano

Usuń ciasteczka, zmień IP... może pomoże. Niestety myślę, że to jest już poprostu do konta przypisane. Załóż nowe konto i sprawdź po uprzednim wykasowaniu cookies i zmianie ip ^^

sygnatubis.png

Created by Sylv3rWolf

Opublikowano

Nie mogę wypełniać na innych kontach tak samo ; /

IP jak pisałem tutaj:

mimo kolejnej zmiany IP (nowego konta AOL)

zmieniłem i i tak nic.

Nie ma żadnych dodatków od tej strony, ewentualnie mogę oczyścić Firefox... Dam Edita jak oczyszczę :D

Opublikowano

Możesz tylko na innym koncie.

Insurance moze się pojawić tylko za jakiś czas i za inną kwotę sm :)

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

@UP Spróbuję tego AutohideIP. Jedno pytanko, nowe konto AOLa też zmienia IP i i tak nie chodzi ; /

@Edit Zmienię IP, pobiorę CCleaner i oczyszczę rejestr Firefoxa i może jakoś pójdzie. Jak nie to dupa :D

Opublikowano

No robiłem na stronie.

A co ile zmieniać użytkownika?

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Nie wiem :D Ja tylko 2 konta na AOLu mam, ale i tak nie idą te reklamy za 87 SM. Zaraz dam Edita, wyczyściłem Ciasteczka Firefox'a i teraz tylko jeszcze Autohide IP mi zmieni IP i zobaczymy jak z tymi reklamami ;d

@EDIT Niestety Autohide IP odpada, bo jak zmienię nim IP to niestety nie mam niczego w SuperRewards. Wyczyściłem ciasteczka, spróbuję na samym AOLu i zaraz dam Edit2 ;]

@EDIT2 Nie działa nawet po zmianie IP i wyczyszczeniu ciasteczek ; / Dalej ta sama informacja :(

Opublikowano

Nie wiem :D Ja tylko 2 konta na AOLu mam, ale i tak nie idą te reklamy za 87 SM. Zaraz dam Edita, wyczyściłem Ciasteczka Firefox'a i teraz tylko jeszcze Autohide IP mi zmieni IP i zobaczymy jak z tymi reklamami ;d

@EDIT Niestety Autohide IP odpada, bo jak zmienię nim IP to niestety nie mam niczego w SuperRewards. Wyczyściłem ciasteczka, spróbuję na samym AOLu i zaraz dam Edit2 ;]

@EDIT2 Nie działa nawet po zmianie IP i wyczyszczeniu ciasteczek ; / Dalej ta sama informacja :(

Ja nie moge nawet raz zrobic takiej reklamy... Pisze, ze juz jest weryfikowana.

[x] 50 postów

[x] 100 postów

[x] 150 postów

[ ] 200 postów

[ ] 250 postów

[ ] 300 postów

[ ] 350 postów

[ ] 400 postów

[ ] 450 postów

Opublikowano

@UP ja zrobiłem jak widzisz po razie z każdego Auto Insurance, a teraz mi też pisze, że zweryfikowane już jest z mojego kompa xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...