Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Log

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem sobie pograć na jakims privie przez hamachi sciągnołem sobie metina2008 nie pachowałem go wkleiłem spolszczenie chce odpalić i wyskakuje takie coś

LOG

Błagam o pomoc dam + 5

post-215829-0-63279500-1293369206_thumb.png

Everybody LIES

:)

Opublikowano

Ściągnij karmer moda, i wklej go w Metka 2008. Następnie wklej spoleszczenie i możesz grać.

Zapraszam do dyskusij nt. Celestial-World.

Aktualnie:

Lvl: ??

Klasa: ??

Królestwo: ???

Server: ???

Nick: ???

Zbieram

add.png, więc jak pomogłam.. Postaw go. ; )

Opublikowano

Odinstaluj metka i zainstaluj jeszcze raz, ja też miałem taki problem dawno temu i zrobiłem tak i już nie mam takich problemów..

Jest to spowodowane podmianą jakiegoś pliku i niestety się tak dzieje(jednego pliku, jest taki jeden przez którego nie działa lecz tego wam nie powiem bo nie pamiętam)

Pozdrawiam.

graphic.png

Opublikowano

Błąd pliku root. Przeinstaluj clienta - wgraj Metin2Mod lub skomplikuj sobie serverinfo. Rozpakuj plik root i podmień. Jeśli błąd się powtórzy to znaczy, że serverinfo jest niekompatybilny. W takim wypadku zostaje spolszczenie lub MC ^^

sygnatubis.png

Created by Sylv3rWolf

Opublikowano

Można jasniej jakoś a tego metinmoda jak wgrywam i włanczam to mi lista serverów wyskakuje a ten na którym che grać przez hamachi nie...

Everybody LIES

:)

Opublikowano

Można jasniej jakoś a tego metinmoda jak wgrywam i włanczam to mi lista serverów wyskakuje a ten na którym che grać przez hamachi nie...

To odpalasz przez spolszczenie --> wyskakuje ci kilka naście serwerów i klikasz na byle jaki!! i wchodzi na ten serwer hamachi..

graphic.png