Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League Of Legends

sasori93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

League Of Legends jest grą stworzoną przez Riot Games. Jest to nowy gatunek gier komputerowych – MOBA czyli Multiplayer Online Battle Arena.

Na czym polega League Of Legends? Otóż dostajemy do wyboru gamę bohaterów, z których wybieramy jednego i ruszamy do walki z przeciwnikiem, zdobywamy doświadczenie, kupujemy przedmioty niezbędne do realizacji naszej taktyki, tworzymy własne koncepcje rozwoju bohatera, walczymy przeciwko graczom z całego świata.

W grze liczy się refleks, umiejętność szybkiego podejmowania decyzji, percepcja, doświadczenie oraz przede wszystkim zgranie z resztą drużyny. Tworzymy wspólnie strategie, taktyki, znajdujemy słabe punkty przeciwnika i bezwzględnie je wykorzystujemy. Gra jest bardzo szybka, efektowna i nastawiona na maksimum akcji, pojedyncza rozgrywka zajmuje zazwyczaj od 25 do 50 minut i jest pełna pięknych walk i starć obu drużyn, zakończona smutną porażką bądź pamiętnym zwycięstwem.

Więc jeśli masz ochotę zagrać niezwłocznie wejdź na poniższy link i się zarejestruj.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d170a2fd1234052066509

to jest link do wersji EU na US nie gram bo na europejskim mnejsze lagi(prawie wg).

przykładowy screen:

http://images.bit-tech.net/content_images/2009/11/league-of-legends-review/league_of_legends_pc_39.jpg

gameplay:

Opublikowano

Moge wiedzieć czy US, czy EU? ;) Daj linki do obu rejestracji :)

Grałem, kilkoma kontami, mam troszku skilla, obecnie jestem na jednym koncie 12 lvl :)

GirlToy- Us, jak ktoś chce niech pisze, pogramy :)

525ffffff.png
Opublikowano

Było kilka razy. Screeny nie działają, zapomniałeś dodać o tym, że są dwie wersje - amerykańska i europejska.

Opublikowano
Było kilka razy. Screeny nie działają, zapomniałeś dodać o tym, że są dwie wersje - amerykańska i europejska.

Zamiast spamować możesz podać link :

http://www.mpcforum.pl/topic/109779-league-of-legends/

. Temat do zamknięcia.

1359062624-U334301.png

Opublikowano

MAM PROBLE Z LOLEM EU MIANOWICIE WYSKAKUJE MI PRYLOGOWANIU TAKI BŁĄD Connection Failure: Unable to connect to the PVP.net server. NIEWIEM CO ZROBIĆ REINSTAL NIE POMAGAŁ A W GOOGLACH NIE ZNALAZŁEM ODPOWIEDZI PROSZE O POMOC

Opublikowano

Masz taki błąd pierwszy raz? Miałeś go już wcześniej?

-Albo server off

-Albo coś blokuje Ci połączenie z serverem

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Masz taki błąd pierwszy raz? Miałeś go już wcześniej?

-Albo server off

-Albo coś blokuje Ci połączenie z serverem

Serwer jes online i wygląda na to że nice nie blokuje połączenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...