Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Dinar Bocik !

pawelek01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. mam prosbe moglby mi ktos podac link do dzialajacego dinar bota. Byc moze i jest na forum ale nie moglem go znalezc niestety.. ; / to bardzo prosze beda plusy i piatki

// używaj prefixów bo celowo wprowadzasz w błąd!

do tego zły dział

Edytowane przez M@niek
Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Działa na XP x64 Vista x64 i 7 x64

Może idiotyczne pytanie i myślę, że dostanę za nie minusy, ale jak sprawdzić ile bitowego ma się Windowsa? Mam XP Homedition jeśli to istotne.

Opublikowano

Może idiotyczne pytanie i myślę, że dostanę za nie minusy, ale jak sprawdzić ile bitowego ma się Windowsa? Mam XP Homedition jeśli to istotne.

Panel Sterowania --> System

lub programy:

- CCleaner (co dziwne)\

- CPU-z

- Everest

btw. Nie wiem czy Home Edition występowało w odmianie 64bitowej wydaje, mi się że nie.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Panel Sterowania --> System

lub programy:

- CCleaner (co dziwne)\

- CPU-z

- Everest

btw. Nie wiem czy Home Edition występowało w odmianie 64bitowej wydaje, mi się że nie.

Dziękuję, ale ani w Panel sterowania > System, ani w CCleaner nie widzę jaką mam wersję. : / Może jestem ślepy, może jestem głupi, a może nie jest napisane. Plus za odpowiedź, dziękuję.

Opublikowano

Ja też mam NOBOWSKIE pytanie może właśnie będą - ale jak sprawdzić na jakiej się gra ROZDZIELCZOŚCI?

[extract]Jeżeli pomogłem możesz dać + ale bardziej zadowolony był bym gdybyś wszedł na stronę www.pajacyk.pl i kliknął brzuszek pajacyka , a nakarmisz 1 głodne dziecko.[/extract]

Opublikowano

Ja też mam NOBOWSKIE pytanie może właśnie będą - ale jak sprawdzić na jakiej się gra ROZDZIELCZOŚCI?

w grze, po lewo na dole masz Options. Klikasz w to i w okienku, które Ci wyskoczy, po lewej stronie masz rozdzielczość, na której grasz.

Opublikowano

ja tez nie wiem jaki mam system 32 czy 64 Bit

oczekuje odpowiedzi i poleci+

Daj plusika nie bądź żyła. Ciebie nie boli mi pomoże!!!!!!!!!!!!!!!!

1. czytasz ten opis

2.jestes idiotą bo go czytasz z ręką na myszce

4.niesciagaj juz zapuzno

5.jestes idiotą bo niezauwazyles ze niema 3 punktu

6.jestes idiotą bo teraz to sprawdzales

4.jestes ślepy bo niezauważyles 3 punktu

5.jestes idiota bo sie smiejesz

6.usmiechasz sie bo myslisz ze inni tez bedą tacy glupi jak ty i skopiują sobie to na sygnature.

7.jestes idiotą bo przeczytales ten opis.

Jedz w prawo potem skręć w dól tam napotkasz taki znaczek "+" wciśnij go. Wiem ze jesteś dobrym człowiekiem wiec wciśnij plusika. Dla Ciebie to nic nie znaczy ale dla mnie to znaczy bardzo dużo. Dojechaliśmy do plusa jest pode mną o o o o o o o o zal no o o o tu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...