Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sbot 1.09c

SonYuo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym errorze chodzi o hardware id ? Bo ja na wersji 1.09b sie zalogowac nie moge ;< bo przekroczony limit a na starszej juz nie ma.

76561198001815076.png
Opublikowano
Download(klik)

Bot z oficjalnej strony, bez wirusów. Wersja nieoficjalna, więc na razie większość się cieszy 1.09b, a Wy macie 1.09c ^^

Pozdro

no tak tak... wez idz z tym gów*em na oficjalniej stronie nie ma 1.09c wiec co ty ty dajesz?;/

no ciekawe skąd nasz c jak nie ma go na oficjalnej stronie xDD ciekawe^^

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano
no tak tak... wez idz z tym gów*em na oficjalniej stronie nie ma 1.09c wiec co ty ty dajesz?;/

no ciekawe skąd nasz c jak nie ma go na oficjalnej stronie xDD ciekawe^^

no Ciekawe jest to tymbardziej ze download jest z oficialnej strony^^

76561198001815076.png
Opublikowano

lol, że tak się wyraże nupki (bez urazy, to pozytywne nupki xD) żeby używać 1.09 b musicie przez 1 noc nie używać 1.09a, wtedy się hid zresetuje, bo nowa wersja bota to jakby nowy sprzęt. Głupio to wymyślili.

@Up vallen, to, że się nie wczytujesz w tematy to nie moja wina. Ktoś miał buga z 100600 i modek mu zapodał tego bota. Jak to jest gówno, to ciekawe co masz w mózgu xDD

sygna1o.jpg

Opublikowano
lol, że tak się wyraże nupki (bez urazy, to pozytywne nupki xD) żeby używać 1.09 b musicie przez 1 noc nie używać 1.09a, wtedy się hid zresetuje, bo nowa wersja bota to jakby nowy sprzęt. Głupio to wymyślili.

@Up vallen, to, że się nie wczytujesz w tematy to nie moja wina. Ktoś miał buga z 100600 i modek mu zapodał tego bota. Jak to jest gówno, to ciekawe co masz w mózgu xDD

3 razy patrzyłem na oficjalna stronę bota i nie było tam updata na 1.09c wiec nie wiem o co chodzi ;]...no to dostła na STRONIE GŁÓWNEJ NIE MA BOTA TEGO ^^

nie no chyba cis cie sie chłopcze k*rwa w głowie popie*rdolilo chyba cie nikt dawno do pionu nie ustwił ....tak to se mów do matki a nie do mnie co???

idź się ograjnij ...<lol2>

Opublikowano

sciagajcie tylko ze strony i tyle.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

z nieoficjalnego zrodla SonYuo wyczarowal sobie wersje 1.09 c ;D sciaga sie przez oficjalną strone , a jakos na oficjalnej stronie nie ma slowa o tej wersji ; ]

Opublikowano

wiec chyba logicze ze powiedzilem ze to scierwo czyż nie???????? chyba trzeba troche rozumowac a nie miec jak to On okreslil cos gorszego do gowna ;/ -,-""

Opublikowano
Na oficjalnej jest do pobrania 1.09d i 1.09e : D

Ładnie przyspieszyli

Download latest version 1.09f here!

Trzeba byc szybszym niz konkurencja i sie rozwijać =D

76561198001815076.png
Opublikowano

Jak to po co ? żeby sobie posta nabić xD

Każdy zna stronke z sbotem, ale może nie każdy zna angielski co kozaczku ??

Download hhmh co to znaczy??

Chcą ze mnie zrobić dauna ?? NIE ! Nie dam się !

xD

sygna1o.jpg

Opublikowano

to masz mocno ;p a co masz do zrozumienia na oficjalnej stronie zeby sciagnac ostatnią wersje ??? prawda jak ktos ma 13/14 lat to moze miec problem z ogarnieciem tego ;] tu takich nie brakuje wiece mozesz czuc sie jak u siebie ;p

Opublikowano

Notka do tej wersjii

Notes:

* This version finally fixes the connection/reconnection bug that got introduced with version >= 1.09c, because of a complete redesign of all network functions.
Sorry for problems and many updates today.

* Do not use version 1.09a anymore since the HID algorithm changed in later versions (b-f). Using 1.09a and a later version on same computer will fill up your HIDs and lead to SBot not running anymore on a 2nd computer until HIDs get resetted at 0.00GMT+1.

Fixes:

* Fixes problem with (re-)logging into Silkroad servers (10022 and 10060 errors)

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...