Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Evenye

[Ankieta] Evenye  

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by? reset kont ??? / Zanim zag?osujesz przeczytaj

• Tak
      25
    • Nie
      21
    • Nie wiem
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytałem regulamin więc z tego co wiem to "chyba" go nie łamie a jeśli tak to przepraszam .

Evenye jest to serwer niedopracowany nie zabezpieczony i zbugowany ale za to ma świetne pomysły , unowocześnienia i miły klimat .

Co w związku z tym ? jak sami widzieliście jest mnóstwo hackerów którzy się włamują na serwer i go rozwalają .

Wiele osób dobiło dość wysokie lvl i straciło mnóstwo czasu lecz czy nie chcielibyście zagrać od nowa z nowym lepszym serwerem bez bugów , IS , questami na stałe bony

możliwością dropienia broni na 30 lvl z metinów i innymi nowościami od nowa , sam dobiłem 36 lvl i mimo że straciłem wiele czasu zagrałbym od nowa .

Co wy na to ? przeczytajcie i przemyślcie co napisałem :)

NJxbd4x.png

Opublikowano

SERVER BYLBY SUPER JAKBY DODALI TE BONY IS I DROP ITEMOW I POWYWALALI KILKU GM CO ROZDAWALI ITEMY I RESET KONT TO NAPEWNO DALEJ BEDE TAM GRAC .

Opublikowano

Gdyby był reset kont graczy, najprawdopodobniej 85% by przestało grać, bo by utraciło swoje eq oraz swój poziom. Jestem na Nie.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Hmm ... ja jestem na NIE ! : ) Mam dagera 44 lvl full eq +9 :< 0 is-a ... koziki+9 sr 21; ) , bojowa +9 , kolcza maska +9 , ebo +8 ;p , buty +9 , naszyjnik +9 prawie full ... skile po m3 ;f i konik zrobiony ... to trochę dużo mam do stracenia ;f

Zapraszam wszystkich na oficjalny chat box serwera Evenye !

http://xat.com/chat/room/126069639/

1082053193.png

Opublikowano

Coś wam powiem...

Oczywiście że jestem na Nie! Bo przecierz po co? Ludzie chcą pograc pare miesięcy a nie 2dni i reset kont.

Opublikowano

NIE!!!! Ponieważ ta konserwacja wprowadzi to co wyżej opisałeś ( FMS, IS, Brak bugów ). Wprowadzenie tych "unowocześnień" spowoduje dodanie ich bez utraty eq i lvl więc nie ma sensu robić od nowa postaci bo to nic nie da. Co to za różnica że dodają nowe zabezpieczenia z usunięciem czy bez usunięcia. Ja się dorobiłem 52lvl i nie mam zamiaru grać od nowa. Jak usunął postaci to będę robił wszystko żeby to roz***ać .

sygnanu.jpg

Opublikowano

@2UP

Podaj nick z gry...

@Topic

Mi to obojętnie czy usuną czy nie lecz wolałbym żeby usunęli bo jak wiadomo dużo osób grało na 1hk i powbijali +50lvl w ok 5-6godz.

Np. Pewien gracz miał 40 lvl po ok 30-40min 50lvl no może i wyekspił lecz to mało prawdopodobne...

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮