Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maly Ping A Mam Lagi

wdafa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie mam maly ping :/ np. teraz na twierdzy serv1.7 mam ping 80 a lagi mam jak skurwy***.Co mam teraz zrobic?? Kompa mam dobrego wiec komp nie wchodzi w grę...

+ <3

Opublikowano

Komp nie, lecz w gre wchodza FPS'y kolego. Im wiecej, tym plynniejsza gra i mnie zacinania sie. Polecam zajrzec w googlach

"Jak zwiekszyc fpsy w cod4" i jestem pewien , ze w 100% znajdziesz, oraz lepiej bedzie Ci sie gralo.

Opublikowano

Jak masz słabe ustawienia to jaki masz komputer?

Podaj procesor ,kartę graficzną i pamięć RAM.

lolzsp.png

sygna by -Shogun-

1289252160_by_cysters2_500.jpg

ZBIERAM PLUSY!+++

proszę zdejmijcie mi 5%

Opublikowano

Pronox Technology S.A

AMD Athlon ™ 64x2 DUal

Core Procesor 5200+

2.70 GHz , 2,00 GB ram

Net 1 mb przez kabel

+ <3

Opublikowano

Na pewno nie wina komputera ,może łącze internetowe? No ale z tym ping się nie zgadza.Nie wiem sam .Ja mam lagi przez internet ,bo mam radiówkę 2 mb i ping 150 :)

lolzsp.png

sygna by -Shogun-

ZBIERAM PLUSY!+++

proszę zdejmijcie mi 5%

Opublikowano

Łacze napewno nie bo mam ping ok. 90 ... Kurcze slyszalem ze FPS sa zwiazane z Synchronizacją Pionową ... czy to ma coś wspolnego z tym?

+ <3

Opublikowano

Łacze napewno nie bo mam ping ok. 90 ... Kurcze slyszalem ze FPS sa zwiazane z Synchronizacją Pionową ... czy to ma coś wspolnego z tym?

Yyy...FPS to Frames Per Second -Klatki na sekunde

Sam nawet nie wiem co to synchronizacja pionowa :) Ping masz normalny ,może po prostu masz virusy ,albo system zapchany.Ja po formacie kompa śmigałem w CoD'a bez 1 laga dłuższego niż 1,5s :)

@EDIT

Synchronizacja pionowa (ang. vertical synchronization V-sync) – synchronizacja wyświetlania obrazu przez urządzenie wyświetlające z dopływającymi do niego danymi o obrazie.

W tradycyjnych telewizorach oraz monitorach CRT, w których wyświetlanie obrazu odbywa się poprzez przemiatanie plamką świetlną powierzchni obrazu, a napływający sygnał bezpośrednio steruje jasnością plamki, zapewnia synchronizację układu odchylania pionowego z napływającą informacją o obrazie, a tym samym stabilizację pionową obrazu.

W monitorach LCD, których wyświetlanie nie jest oparte na wędrującej plamce, układ synchronizacji zapewnia synchronizację wyświetlania z odświeżaniem pamięci obrazu monitora, która wynika z cykli generowania klatek przez kartę graficzną. Przy wyłączonej synchronizacji zazwyczaj można zauważyć błędy obrazu.

Źródło-Wikipedia.pl

lolzsp.png

sygna by -Shogun-

ZBIERAM PLUSY!+++

proszę zdejmijcie mi 5%

Opublikowano

Nie no nie wiem co to powoduje ,nie będę pisać postów ,bo to będzie tak zwany ,,spam".Po prostu nie mam już pomysłów :)

lolzsp.png

sygna by -Shogun-

ZBIERAM PLUSY!+++

proszę zdejmijcie mi 5%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...